Mediblink ColdHot, blazinica s kroglicami za prsa - 17x17 cm

Mediblink blazinice v kroglicah so namenjene lajšanju bolečin.
Več...
Pakiranje 2 kosa
19,98€

Medicinski pripomoček

Blazinice lahko hranite v hladilniku ali zamrzovalniku in jih grejete v vroči vodi ali v mikrovalovni pečici. Namenjene so večkratni uporabi. 

Prednost Mediblink blazinic je v tem, da je gel v obliki mehkih kroglic, ki se prosto gibljejo znotraj blazinice. Zato se obkladek zelo dobro prilagodi telesu takoj, ko ga vzamete iz zamrzovalnika in s tem omogoča učinkovitejše lajšanje bolečin. Zahvaljujoč kroglicam, blazinice ni potrebno vstaviti v v vrečko, ampak jo lahko namestimo neposredno na kožo. Uporaba je tako veliko bolj enostavna. 

Uporaba: 
Za lajšanje bolečin v primeru otekanja in prenapolnjenosti dojk, v primeru zapore mlečnega voda ali mastitisa ter za spodbujanje izbrizgavanja mleka pri doječih materah.

Pakiranje vsebuje 2 kosa (1 par). Dimenzija: 17x17 cm.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...