Menopearl, tablete (28 tablet)

- rok uporabe 09/2019 -

Več o menopavzi.
Menopearl je prehransko dopolnilo, ki je z visoko vsebnostjo standardiziranih, naravnih izoflavonov iz črne detelje (MF11RCE) in hialuronsko kislino prilagojen potrebam žensk v menopavzi.
Več...
Pakiranje 28 tablet
49,89€
Lastnosti
Oblika: tablete
Vsebnost: hialuronska kislina
Zdravje: ženske, menopavza

Menopearl je namenjen podpori žensk med premenopavzo, perimenopavzo in postmenopavzo.

Brez laktoze in sestavin živalskega izvora.

MF11RCE je izvleček iz izbranih rastlin črne detelje z natančno standardiziranim razmerjem med štirimi najpomembnejšimi izoflavonoidi: formononetin, biochanin A, genistein in daidzein. Ta kombinacija se je na podlagi dolgoletnih raziskav izkazala za najučinkovitejšo. Ena Menopearl tableta vsebuje 80 mg odmerek čistih in koncentriranih izoflavonov, kar je optimalno za ženske med menopavzo.

Za proizvodnjo se uporablja edino črna detelja iz Evropske unije vrste MF11RCE, ki je gojena v skladu s strogimi zahtevami Dobre kmetijske prakse. Gojenje in proizvodnja pod strogo kontroliranimi pogoji zagotavljata optimalno standardizacijo in čistost izoflavonov.

Hialuronska kislina je pridobljena s pomočjo biofermentacije, brez vsebnosti živalskih virov. Zaradi nizke in standardizirane molske mase ima izrazito visoko biorazpoložljivost, kar je znanstveno podprto. To pomeni, da se hitro absorbira skozi prebavni trakt.

Uporaba:
Vzemite 1 tableto na dan z ali po obroku z nekaj tekočine. Da bi se v celoti razvil podporni učinek Menopearl-a, svetujemo jemanje vsaj 2 meseca. Menopearl vas spremlja od premenopavze do postmenopavze. 

Vsebnost:

Sestavine: V 1 tableti
izoflavoni iz črne detelje (MF11RCE) 80 mg
hialuronska kislina 120 mg

Sestavine:
izvleček iz nadzemnih delov črne detelje, natrijev hialuronat, maltodekstrin, polnilo (mikrokristalna celuloza, zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza, polidekstroza), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid, stearinska kislina, magnezijeve soli maščobnih kislin, smukec), glazirno sredstvo (hidroksipropilmetilceluloza, hidroksipropilceluloza), barvilo titanov dioksid  

Menopearl se nahaja v pakiranju po 28 dnevnih odmerkov (mesečno pakiranje).

Vsebnost (neto):
28 tablet = 15.9 g

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pazite na zdrav življenjski slog. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru pod 25°C, zaščiteno pred neposredno svetlobo. Brez laktoze in sestavin živalskega izvora. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dobavitelj: Potenza Medica d.o.o., Cesta Cankarjeve brigade 18, 1290 Grosuplje, Slovenija, e-mail: info@potenza-medica.si
Proizvajalec:  Lenus Pharma Gesmbh, A-1160 Dunaj/Avstrija.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...