izbor

MilchCHECK, test za ugotavljanje alergije na mleko

MilchCHECK test za ugotavljanje alergije na mleko. Test MilchCHECK nudi praktično in hitro rešitev, s katero lahko sami doma ugotovite, ali imate alergijo na mleko.
Več...
Pakiranje 1 test
27,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: test
Mesto uporabe: prebavila, želodec, trebuh
Oznaka: alergija, krči
Zdravje: diagnostika, dieta

Medicinski pripomoček

Test MilchCHECK nudi praktično in hitro rešitev, s katero lahko sami doma ugotovite, ali imate alergijo na mleko.

Pri alergiji na mleko telo osebe, ki trpi za alergijo, prepozna določene mlečne proteine kot škodljive, se poskuša proti njim boriti in proizvaja proti telesa imenovane imunoglobulini (IgE).

Kako deluje MilchCheck test alergije na mleko?

Že v nekaj majhnih kapljicah krvi iz konice prsta se s pomočjo postopka MilchCHECK testiranja, ki temelji na reakcijah protiteles, lahko ugotovi, ali se v krvi nahajajo IgE protitelesa.

Te telesu lastne obrambne snovi (IgE protitelesa) vsekakor predstavljajo jasno opozorilo, da gre za alergijo.

Alergija na mleko tako ne samo da povzroča simptome kot so slabost, bruhanje, krči v trebuhu, izčrpanost ali izpuščaji na koži, temveč tudi negativno vpliva na celoten imunski sistem.

Alergija na mleko test

MilchCHECK IgE Allergy diagnostični test je enostaven, varen in natančen način za odkrivanje visoke ravni alergijskih protiteles IgE v krvi. Visoka raven IgE je povezana s povečanim sumom na alergijo. Za test je potrebna samo majhna količina krvi, ki se pridobi na higieničen način in z minimalnim nelagodjem. Rezultati MilchCHECK testiranja so se dokazali kot dobro primerljivi z laboratorijskimi testi, vendar pa nobena od teh metod diagnosticiranja alergije ni popolnoma natančna.

Pri otrocih, mlajših od 16 let, morajo testiranje izvesti starši. Test se lahko uporabi v kateremkoli delu leta. Pri tem ni nujno, da imate alergijsko reakcijo ravno v času izvajanja testa. Prav tako pred uporabo tega proizvoda ni potrebno prenehati z jemanjem zdravil.

V podjetju NanoRepro je varnost vseh hitrih testov potrjena s kliničnimi študijami. Testi izpolnjujejo najvišje zahteve in so CE-certificirani. Alergija na mleko in laktozna intoleranca. Alergije na mlečne beljakovine ne smemo zamenjevati z intoleranco na mlečni sladkor (laktozo). Slednja v bistvu ni alergija, ampak delna ali popolna nezmožnost organizma za prebavo mlečnega sladkorja zaradi pomanjkanja ustreznega encima v tankem črevesu. Laktozna intoleranca se nanaša tako na kravje kot na materino mleko in je vzrok za resne motnje v prebavnem sistemu (napihnjenost in krči v trebuhu, driska). Glede na to, koliko laktoze je telo sposobno presnoviti, se bolnikom priporoča ustrezno omejevanje uživanja hrane, ki vsebuje laktozo, oziroma brezmlečna dieta v primeru popolne laktozne intolerance.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...