Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

MilchCHECK, test za ugotavljanje alergije na mleko

MilchCHECK test za ugotavljanje alergije na mleko Test MilchCHECK nudi praktično in hitro rešitev, s katero lahko sami doma ugotovite, ali imate alergijo na mleko.
Več...
Pakiranje 1 test
25,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: test
Mesto uporabe: prebavila, želodec, trebuh
Simptom: alergija, krči, bolečina
Zdravje: diagnostika, dieta

Medicinski pripomoček

Test MilchCHECK nudi praktično in hitro rešitev, s katero lahko sami doma ugotovite, ali imate alergijo na mleko. Pri alergiji na mleko telo osebe, ki trpi za alergijo, prepozna določene mlečne proteine kot škodljive, se poskuša proti njim boriti in proizvaja proti telesa imenovane imunoglobulini (IgE). Že v nekaj majhnih kapljicah krvi iz konice prsta se s pomočjo postopka MilchCHECK testiranja, ki temelji na reakcijah protiteles, lahko ugotovi, ali se v krvi nahajajo IgE protitelesa. Te telesu lastne obrambne snovi (IgE protitelesa) vsekakor predstavljajo jasno opozorilo, da gre za alergijo. Alergija na mleko tako ne samo da povzroča simptome kot so slabost, bruhanje, krči v trebuhu, izčrpanost ali izpuščaji na koži, temveč tudi negativno vpliva na celoten imunski sistem.

MilchCHECK IgE Allergy diagnostični test je enostaven, varen in natančen način za odkrivanje visoke ravni alergijskih protiteles IgE v krvi. Visoka raven IgE je povezana s povečanim sumom na alergijo. Za test je potrebna samo majhna količina krvi, ki se pridobi na higieničen način in z minimalnim nelagodjem. Rezultati MilchCHECK testiranja so se dokazali kot dobro primerljivi z laboratorijskimi testi, vendar pa nobena od teh metod diagnosticiranja alergije ni popolnoma natančna.

Pri otrocih, mlajših od 16 let, morajo testiranje izvesti starši. Test se lahko uporabi v kateremkoli delu leta. Pri tem ni nujno, da imate alergijsko reakcijo ravno v času izvajanja testa. Prav tako pred uporabo tega proizvoda ni potrebno prenehati z jemanjem zdravil.

V podjetju NanoRepro je varnost vseh hitrih testov potrjena s kliničnimi študijami. Testi izpolnjujejo najvišje zahteve in so CE-certificirani. Alergija na mleko in laktozna intoleranca. Alergije na mlečne beljakovine ne smemo zamenjevati z intoleranco na mlečni sladkor (laktozo). Slednja v bistvu ni alergija, ampak delna ali popolna nezmožnost organizma za prebavo mlečnega sladkorja zaradi pomanjkanja ustreznega encima v tankem črevesu. Laktozna intoleranca se nanaša tako na kravje kot na materino mleko in je vzrok za resne motnje v prebavnem sistemu (napihnjenost in krči v trebuhu, driska). Glede na to, koliko laktoze je telo sposobno presnoviti, se bolnikom priporoča ustrezno omejevanje uživanja hrane, ki vsebuje laktozo, oziroma brezmlečna dieta v primeru popolne laktozne intolerance.

Blank slika
V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...