Molin Atyrosin+, kapljice (30 ml)

Atyrosin+ je Infogen energetsko bioaktivno prehransko dopolnilo na bazi kalijevega jodida in kristalne rešetke silikatnega koloida v kateri so zaklenjeni biosignali družine Tyr.
Več...
Pakiranje 30 ml
18,42€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: koža, živčevje
Vsebnost: jod

Atyrosin+ je Infogen energetsko bioaktivno prehransko dopolnilo na bazi kalijevega jodida in kristalne rešetke silikatnega koloida v kateri so zaklenjeni biosignali družine Tyr.

Jod prispeva k normalnemu delovanju ščitnice, ohranjanju zdrave kože, prav tako ima vlogo pri kognitivnih funkcijah in delovanju živčnega sistema.

Družina biosignalov Tyr predstavlja ciljno izbrane molekulske zapise vibracij biološko aktivnih snovi. Te zapise zna prebrati zmogljiva biokemijska mreža telesa in se nanje primerno odzvati. Pri tem je pomembno, da zapisi ne prisilijo organizma v neko stanje, temveč samo izzovejo določen odziv z resonančnim delovanjem na molekulske receptorje.

Ne vsebuje barvil, konzervansov, glutena, laktoze.

Glavne lastnosti:

  • V obliki kapljic
  • 30ml zadošča za 23 dni redne dnevne uporabe, 24 kapljic/dan
  • Kalijev jodid
  • Podpora družine biosignalov Tyr
  • Ni stranskih učinkov

Uporaba:
Priporočena dnevna doza je 24 kapljic (1,32 ml), 12 kapljic zjutraj na tešče in 12 kapljic pred večerjo. Max. dnevna doza je 50 kapljic (2,75 ml).

Pred uporabo pretresti. 5 min. pred in po zaužitju kapljic si ne umivajte zob, ne uživajte hrane ali tekočine razen vode. Kapljice ob zaužitju žvrkljajte 1 – 2 min.

Stabilizacija učinka Atyrosina+ se normalno doseže po 1 mesecu rednega jemanja.

Prehransko dopolnilo je ob upoštevanju predlaganih dnevnih količin neškodljivo.

Vsebnost:
Priporočena dnevna doza: 1,32 ml, v njej joda 52,3 μg (35 % PDV). PDV – priporočen dnevni vnos.

Sestavine:
voda, etanol (23 %), kalijev jodid 1,55 mg, od tega jod 1,19 mg.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Max. dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti v temi med 1 °C in 25 °C. Kapljice niso primerne za otroke, zdravljene alkoholike, nosečnice in preobčutljive na alkohol.

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...