Molin Insomnin+, kapljice (30 ml)

Infogen bioaktivno prehransko dopolnilo Insomnin+ na na osnovi magnezija in kristalne rešetke silikatnega koloida v kateri so zaklenjeni biosignali družine aIS.
Več...
Pakiranje
19,64€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: živčevje
Oznaka: utrujenost
Vsebnost: magnezij

Infogen bioaktivno prehransko dopolnilo Insomnin+ na na osnovi magnezija in kristalne rešetke silikatnega koloida v kateri so zaklenjeni biosignali družine aIS, je edinstven pripravek, ki je primeren za vse, ki želite porušeno ravnovesje organizma obnoviti na naraven in telesu neškodljiv način.

Pri tem prispeva magnezij k normalnemu psihološkemu delovanju, delovanju živčnega sistema in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vse to pa so dejavniki, ki tako ali drugače vplivajo na kakovost spanja.

Družina biosignalov aIS predstavlja ciljno izbrane molekulske zapise vibracij biološko aktivnih snovi. Te zapise zna prebrati zmogljiva biokemijska mreža našega telesa in se nanje primerno odzvati. Pri tem je pomembno, da zapisi ne prisilijo organizma v neko stanje, temveč samo izzovejo določen odziv z resonančnim delovanjem na molekulske receptorje.

Značilnosti

  • V obliki kapljic
  • 30ml zadošča za 27 dni redne dnevne uporabe, 20 kapljic/dan
  • Podpora biosignala aIS
  • Uporabljen MOLIT postopek za vtiskovanje biosignalov
  • Adaptivno delovanje (delovanje Insomnina+ je prilagojeno potrebam organizma kot v primeru adaptogen zeliščih)
  • Ni stranskih učinkov
  • Ne vsebuje barvil, konzervansov, glutena, laktoze.

Uporaba:
Priporočeni dnevni odmerek je 30 kapljic (1,65 ml), 2x po 10 kapljic pred spanjem v razmiku 5 min, ponoči ob zbujanju pa še 10 kapljic. Maksimalna dnevna doza je 60 kapljic (3,3 ml).

Zaužijte 2-krat po 10 kapljic Insomnina neposredno pred spanjem v razmiku 5 minut. Ko zaužijete prehransko dopolnilo in ga nekaj časa zadržujete v ustih, najbolje z žvrkljanjem, se prične odvijati absorpcija magnezija in biosignalov.

Ponoči ob morebitnem zbujanju zaužijte še 10 kapljic Insomnina. Stabilizacija učinka Insomnina se normalno doseže po 1 mesecu rednega jemanja.

Prehransko dopolnilo je ob upoštevanju predlaganih dnevnih količin neškodljivo.

Pred uporabo pretresti. 5 min pred in po zaužitju kapljic si ne umivajte zob, ne uživajte hrane ali tekočine razen vode. Kapljice žvrkljajte 1 – 2 min.

Vsebnost:
Priporočena dnevna doza:1,65 ml, v njej magnezija 56,5 mg (15 % PDV). PDV – priporočen dnevni vnos.

Sestavine:
Voda, etanol (23 %), magnezijev acetat, magnezijev karbonat, od tega magnezij 1,04 g

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Maksimalne dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti v temi med 1 °C in 25 °C. Kapljice niso primerne za otroke, zdravljene alkoholike, nosečnice in preobčutljive na alkohol.

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.* *Akcija traja od 16.9. do 24.9.2020. Akcija ne velja za izdelek LRP Effaclar Ultra koncentrirani serum. Brezplačna dostava ob nakupu La Roche-Posay izdelkov ...