akcija

MosquitNo After Sun, losjon po sončenju (50 ml)

Vsi izdelki Mosquitno so vam na voljo 25% ugodneje.
2v1 repelent & losjon za po sončenju Nudi zaščito do 8-ur po nanosu.
Več...
Pakiranje 50 ml
Redna cena 22,69€
17,02€

MosquitNo After Sun losjon po sončenju napredna 2v1 formula za nego kože po sončenju in zaščito pred insekti.

Tigrasti komar, komar prenašalec malarije, komar ščitar, južni hišni komar, mušice, peščene muhe, golubaška mušica, zlatooka muha, hlevska muha, klopi.

  • z zelenim čajem in belim lotusom brez tipičnega vonja po repelentu
  • aktivna snov Saltidin je priporočena s strani WHO
  • primerno za otroke starejše od 3 let in nosečnice
  • ne vsebuje DEET-a
  • Koži nudi optimalno vlaženje in zaščito pred insekti.

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Uporaba:
Nanesite zadostno količino na kožo po celotnem telesu. Da se ohrani vlažilen učinek, proizvod večkrat ponovno nanesite. Še posebej po znojenju, plavanju ali brisanju z brisačo. Uporaba losjona za sončenje je eden od načinov za zmanjšanje tveganja zaradi izpostavljenosti soncu. Prekomerna izpostavljenost soncu predstavlja resno tveganje za zdravje. Za uporabo na otrocih mlajših od 3 let se predhodno posvetujte z zdravnikom.

Opozorilo:
Lahko povzroči zmerno draženje oči. Preprečiti stik z očmi in oblačili. Po nanosu dlani temeljito umijte z vodo in milom. Prva pomoč: V primeru stika z očmi odprte oči, tudi pod vekami, takoj izpirati z obilico tekoče vode. Poiskati zdravniško pomoč. V primeru zaužitja usta sperite z vodo. Nezavesti osebi ne dajati ničesar v usta. Poiskati zdravniško pomoč. Bruhanja NE izzvati brez predhodnega  posvetovanja z zdravnikom.

Shranjevanje in odstranjevanje:
hraniti v hladnem in suhem prostoru. Embalažo ostranite skupaj z gospodinjskimi odpadki ali na mesto za
recikliranje.

Aktivna snov:
Saltidin - ikaridin (Saltidin) 15g/100g (15 %).

Sestavine (INCI):
Aqua, Hydroxyethyl Isobutyl Piperidine Carboxylate, Butylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Coco-Caprylate, Parfum, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Distarch Phosphate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Aloe Barbadensis Flower Extract, Phenoxyethanol, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Xanthan Gum, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Laureth-7, Camellia Sinensis Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Sorbitol, Geraniol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje. Akcija traja od 1. 8. do 31. 8. 2022. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.