Multi-Gyn Compresses, komprese za intimno nego (12 kompres)

Edinstven izdelek z bioaktivnimi sestavinami, ki nudijo nego in higieno intimnih predelov. Neposredno olajšanje pri težavah v zunanjem analnem in intimnem področju. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 12 kompres
10,77€

Multi-Gyn Komprese so edinstven izdelek, ki zagotavlja intenzivno nego za težave, kot so hemoroidi, srbenje ali drugo draženje na analnem področju.

Imajo močan neposreden blagodejen vpliv na srbenje in draženje. Priporočljiva je uporaba med nosečnostjo in po porodu.
Optimizirajo stanje tkiva ter tako zmanjšujejo oteklino in aktivno ščitijo pred okužbami. Naravni proces zdravljenja podpirajo tudi s tvorbo vlažnega okolja.

Multi-Gyn komprese so bile oblikovane zato, da nudijo največjo pomoč pri težavah in udobje. Vsaka podloga je impregnirana z bio-aktivnim gelom. Bistvo naravnega gela je patentiran 2QR kompleks (negativno nabiti polisaharidi, pridobljeni iz Aloe Barbadensis), ki zavira produkcijo bakterij in ščiti pred okužbami. Multi-Gyn pomaga preprečiti hemoroide in razpoke v danki. Za visoko učinkovitost in varnost je še posebej priporočljiva za lajšanje analnega nelagodja med nosečnostjo in po porodu.

  • Blažilen učinek pri poškodbah tkiva, srbenju in razdraženosti
  • Zmanjšujejo otekline in preprečujejo infekcije
  • Podpirajo naraven proces celjenja
  • So idealni med nosečnostjo in po porodu

Multi-Gyn obkladki se lahko uporabljajo pri težavah, kot so razdraženost, osip, pretegnjeno tkivo, ranjena koža ali hemoroidi. So idealni med nosečnostjo in po porodu.

Uporaba:
Uporabite Multi-Gyn tako pogosto, kot je potrebno - vsakič, ko se tako počutite, ali želite, da se prepreči neprijetno srbenje, občutljivost, draženje in otekanje. Namestite na analno področje in pustite delovati od 5 do 30 minut. Ni omejitev s pogostostjo uporabe.

Ali lahko uporabljam Multi-Gyn Compresses med nosečnostjo/dojenjem?
Da, seveda. Dejansko je njihov namen uporabe za nosečnice, ki trpijo za hemoroidi in za boleče vaginalno področje po porodu.

Kako pogosto moram uporabljati Multi-Gyn Compresses?
To je odvisno od resnosti vaših težav. Uporabite 3 do 4 obkladke na dan ali kadar začutite potrebo po olajšanju. Lahko jih menjate vsakič, ko menjate higienski vložek, če jih uporabljate tik po porodu ali pa kadar greste na stranišče.

Kako dolgo moram obdržati Multi-Gyn Compresses na mestu težave?
Daljši ko je čas stika, boljši je učinek. Poskušajte zadržati obkladke najmanj 10 minut in ciljajte k temu, da boste zdržali eno uro.

Proizvajalec: BioClin BV P. O. Box 95 2600 AB Delft Nizozemska
Ekskluzivni zastopnik za Slovenijo: GORDO d.o.o. Bezenškova ul. 72 2000 Maribor

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje. Avene Sun:V izdelkih Avene za zaščito pred soncem obraza je nov filtrni sistem TriAsorB, ki poleg zaščite pred UVA- in UVB- žarki nudi zaščito tudi pred modro svetlobo. V primerjavi z UVB- in UVA- žarki, prodira v najgloblje ...