X Lekarnar obvestilo hq

Multi-Gyn Compresses, komprese za intimno nego

Edinstven izdelek z bioaktivnimi sestavinami, ki nudijo nego in higieno intimnih predelov.
Več...
Pakiranje 12 kompres
10,40€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: obliži
Mesto uporabe: sluznica
Oznaka: vnetje, okužba
Zdravje: intimna nega

Medicinski pripomoček

Multi-Gyn Komprese so edinstven izdelek, ki zagotavlja intenzivno nego za težave, kot so hemoroidi, srbenje ali drugo draženje na analnem področju.

Imajo močan neposreden blagodejen vpliv na srbenje in draženje. Priporočljiva je uporaba med nosečnostjo in po porodu.
Optimizirajo stanje tkiva ter tako zmanjšujejo oteklino in aktivno ščitijo pred okužbami. Naravni proces zdravljenja podpirajo tudi s tvorbo vlažnega okolja.

Multi-Gyn komprese so bile oblikovane zato, da nudijo največjo pomoč pri težavah in udobje. Vsaka podloga je impregnirana z bio-aktivnim gelom. Bistvo naravnega gela je patentiran 2QR kompleks (negativno nabiti polisaharidi, pridobljeni iz Aloe Barbadensis), ki zavira produkcijo bakterij in ščiti pred okužbami. Multi-Gyn pomaga preprečiti hemoroide in razpoke v danki. Za visoko učinkovitost in varnost je še posebej priporočljiva za lajšanje analnega nelagodja med nosečnostjo in po porodu.

Uporaba:
Uporabite Multi-Gyn tako pogosto, kot je potrebno - vsakič, ko se tako počutite, ali želite, da se prepreči neprijetno srbenje, občutljivost, draženje in otekanje. Namestite na analno področje in pustite delovati od 5 do 30 minut. Ni omejitev s pogostostjo uporabe.

 

Obvestilo o nedelovanju Lekarnar.com.

Obvestilo o nedelovanju Lekarnar.com.

Spoštovani, obveščamo vas, da zaradi trenutne situacije naročanje preko Lekarnar.com ni mogoče.  Vse že naročene pakete bomo odpremili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost. ekipa Lekarnar.com.