Multi-Gyn komplet, vaginalna prha in šumeče tablete (1 prha + 10 tablet)

Multi-gyn vaginalna prha ergonomske oblike je primerna za splošno ali intenzivnejšo nego ter preprečevanje vaginalnih infekcij, šumeče tablete za pripravo tekočine , ki odpravlja in preprečuje infekcije in težave, kot so srbenje, pekoč občutek in neprijeten izcedek ter vonj.
Več...
Pakiranje 1 prha + 10 tablet
15,86€

Medicinski pripomoček

Multi-gyn vaginalna prha je idelni pripomoček za intenzivno vaginalno higieno ter preprečevanje vaginalnih infekcij in težav.

Prha omogoča optimalno izpiranje, saj nastavek brizga bočno in naprej, posebna membrana pa preprečuje vsrkavanje tekočine in hkrati preprečuje nastajanje pritiska. Gladek in gibek cevkast nastavek v kombinaciji z nastavljivim kotom stiskanje plastenke zagotavlja popolno udobje pri uporabi.

BioCIin Multi-Gyn Vaginal Douche je sestavljen iz praktične stiskalne plastenke z gibljivim vratom in upogljivega, gladko zaokroženega aplikatorja z vgrajenim silikonskim oddušnikom. Plastenka se zlahka stisne z eno roko. Poseben silikonski oddušnik omogoča, da tekočina zgolj izteče iz plastenke, ne more pa nazaj vanjo. V nožnici se ob uporabi ne ustvari pritisk, zaradi česar je izdelek popolnoma varen.

Prha je primerna:
- Za splošno vaginalno nego.
- Za intenzivno nego v primeru povečanega izcedka, neprijetnega vonja ali obarvanosti izcedka, srbenja, draženja in pekočega občutka,
- Za preprečevanje vaginalnih infekcij in za pomoč pri odpravljanju glivičnih in bakterijskih infekcij,

Vaginalna prha se lahko uporablja v različnih položajih: sede na straniščni školjki, stoje pri tuširanju ali leže v kopaini kadi. Pomembno je, da lahko tekočina po izpiranju neovirano odteče.

Z izpiranjem nožnice se ostanki celičnega materiala in izločkov, ki se sicer zbirajo na in ob materničnem vratu, odplaknejo. V primeru vaginalnih infekcij se skupaj z izločki odplaknejo tudi škodljivi mikrobi. Multi-Gyn Vaginal Douche je medicinski pripomoček namenjen preprečevanju vaginalnih infekcij (denimo glivičnih okužb) in za pomoč pri njihovem odpravljanju.

Za učinkovito vaginalno nego običajno zadostuje, če se Multi-Gyn Vaginal Douche uporabi enkrat tedensko. Kadar je potrebna posebna vaginalna nega, denimo v obdobju menstruacije, ali kadar želite preprečiti vaginalne težave, bo zadostovalo izpiranje trikrat tedensko (vsak drugi dan). Za blažitev vaginalnih težav in za pomoč pri odpravljanju vaginalnih infekcij je priporočljivo iizpiranje dvakrat dnevno, pet dni zapored. 

Multi-gyn šumeče tablete se uporabljajo za izpiranje nožnice, kjer učinkovito odpravljajo in preprečujejo infekcije in težave, kot so srbenje, pekoč občutek in neprijeten izcedek ter vonj. Primerno za uporabo v kombinaciji z Multi-Gyn Douche. Za izpiranje raztopite eno šumečo tableto v 150 ml mlačne vode.

Uporaba:
Za intenzivno nego nožnico izpirajte najmanj 1-krat tedensko, v primeru nožničnih infekcij ali večjih  težav pa je priporočljivo izpiranje 2-krat dnevno, 5 dni zapored.

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelka. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 7.4. do 14.4.2021 oz. do razdelitve zalog daril. Izbrani izdelki so navedeni na spodnjem seznamu. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo ...