Multi-Gyn komplet, vaginalna prha in šumeče tablete (1 prha + 10 tablet)

Multi-gyn vaginalna prha ergonomske oblike je primerna za splošno ali intenzivnejšo nego ter preprečevanje vaginalnih infekcij, šumeče tablete za pripravo tekočine , ki odpravlja in preprečuje infekcije in težave, kot so srbenje, pekoč občutek in neprijeten izcedek ter vonj.
Več...
Pakiranje 1 prha + 10 tablet
16,42€

Multi-gyn vaginalna prha je idelni pripomoček za intenzivno vaginalno higieno ter preprečevanje vaginalnih infekcij in težav.

Prha omogoča optimalno izpiranje, saj nastavek brizga bočno in naprej, posebna membrana pa preprečuje vsrkavanje tekočine in hkrati preprečuje nastajanje pritiska. Gladek in gibek cevkast nastavek v kombinaciji z nastavljivim kotom stiskanje plastenke zagotavlja popolno udobje pri uporabi.

BioCIin Multi-Gyn Vaginal Douche je sestavljen iz praktične stiskalne plastenke z gibljivim vratom in upogljivega, gladko zaokroženega aplikatorja z vgrajenim silikonskim oddušnikom. Plastenka se zlahka stisne z eno roko. Poseben silikonski oddušnik omogoča, da tekočina zgolj izteče iz plastenke, ne more pa nazaj vanjo. V nožnici se ob uporabi ne ustvari pritisk, zaradi česar je izdelek popolnoma varen.

Prha je primerna:

  • Za splošno vaginalno nego.
  • Za intenzivno nego v primeru povečanega izcedka, neprijetnega vonja ali obarvanosti izcedka, srbenja, draženja in pekočega občutka,
  • Za preprečevanje vaginalnih infekcij in za pomoč pri odpravljanju glivičnih in bakterijskih infekcij,

Vaginalna prha se lahko uporablja v različnih položajih: sede na straniščni školjki, stoje pri tuširanju ali leže v kopalni kadi. Pomembno je, da lahko tekočina po izpiranju neovirano odteče.

Z izpiranjem nožnice se ostanki celičnega materiala in izločkov, ki se sicer zbirajo na in ob materničnem vratu, odplaknejo. V primeru vaginalnih infekcij se skupaj z izločki odplaknejo tudi škodljivi mikrobi. Multi-Gyn Vaginal Douche je medicinski pripomoček namenjen preprečevanju vaginalnih infekcij (denimo glivičnih okužb) in za pomoč pri njihovem odpravljanju.

Za učinkovito vaginalno nego običajno zadostuje, če se Multi-Gyn Vaginal Douche uporabi enkrat tedensko. Kadar je potrebna posebna vaginalna nega, denimo v obdobju menstruacije, ali kadar želite preprečiti vaginalne težave, bo zadostovalo izpiranje trikrat tedensko (vsak drugi dan). Za blažitev vaginalnih težav in za pomoč pri odpravljanju vaginalnih infekcij je priporočljivo iizpiranje dvakrat dnevno, pet dni zapored. 

Multi-gyn šumeče tablete se uporabljajo za izpiranje nožnice, kjer učinkovito odpravljajo in preprečujejo infekcije in težave, kot so srbenje, pekoč občutek in neprijeten izcedek ter vonj. Primerno za uporabo v kombinaciji z Multi-Gyn Douche. Za izpiranje raztopite eno šumečo tableto v 150 ml mlačne vode.

Uporaba:
Za intenzivno nego nožnico izpirajte najmanj 1-krat tedensko, v primeru nožničnih infekcij ali večjih  težav pa je priporočljivo izpiranje 2-krat dnevno, 5 dni zapored.

Kako pogosto lahko uporabljam Multi-Gyn Vaginal Douche?
Svetujemo vam, da uporabljate Vaginal Douche po vašem mesečnem perilu ali po spolnem občevanju. Nobene potrebe ni, da bi Vaginal Douchegel uporabljale bolj pogosto.

Ali lahko uporabljam Multi-Gyn tablete brez Vaginal Douche?
Ne, Multi-Gyn tablete so namenjene samo uporabi z Vaginal Douche.

Ali moram uporabiti celotno tekočino?
Ne, en nežen stisk zadostuje.

Ali lahko ponovno uporabim vaginalno tekočino za tuširanje?
Ne, absolutno ne. Tekočina se lahko uporabi samo enkrat.

Ali je težko vstaviti Multi-Gyn Vaginal Douche?
Ne,uporaba Multi-Gyn Vaginal Douche ni težka. Torej, poskrbeti morate, da ste sproščeni in da stojite ali sedite na udobnem mestu. Za več informacij o načinu uporabe Multi-Gyn Vaginal Douche prosim poglejte prilogo.

Ali lahko uporabim Multi-Gyn Vaginal Douche tudi z vodo?
Da, Multi-Gyn Vaginal Douche lahko uporabite tudi z mlačno vodo.

Teden suhe kože: La Roche-Posay Lipikar, Toleriane, Hydraphase, Cicaplast in CeraVe vlažilni asortiman vam je na voljo 20% ugodneje.

Teden suhe kože: La Roche-Posay Lipikar, Toleriane, Hydraphase, Cicaplast in CeraVe vlažilni asortiman vam je na voljo 20% ugodneje.

Teden suhe kože: La Roche-Posay Lipikar, Toleriane, Hydraphase, Cicaplast in CeraVe vlažilni asortiman vam je na voljo 20% ugodneje. Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay in/ali CeraVe v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. Akcija poteka od 22. 9. do 28. 9. Akcija se ne ...