Nailner Brush 2v1, lak proti glivicam na nohtih (5 ml)

+Darilo: Barvni lak za nohte - soft pink (8 ml).

Nailner lak proti glivičnim okužbam nohtov 2 v 1 učinkovito odpravlja glivice na nohtih.
Več...
Pakiranje 5 ml + 8 ml
19,93€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: medicinski pripomoček, lak
Mesto uporabe: nohti
Oznaka: glivice, okužba
Zdravje: zaščita, vlaženje

Nailner 2 v 1 učinkovito odpravlja glivice na nohtih. Zahvaljujoč inovativnemu nosilnemu sistemu Nailner prodre globoko v strukturo nohta, kjer zniža pH okolja. Nizka vrednost pH oziroma kislo okolje zaustavi širitev glivične okužbe nohtov. Lak proti glivicam na nohtih 2 v 1 vsebuje tudi posvetljevalno sestavino, ki pomaga izboljšati videz okuženega nohta že po samo 7 dneh uporabe. Nailner neguje in vlaži noht, ga ščiti pred izsušitvijo in tako preprečuje krhkost in lomljivost nohtov. Uporaba je enostavna in hitra. Piljenje ob uporabi izdelka ni potrebno.

Uporaba:
2-krat na dan prve 4 tedne uporabe, nato nanašajte enkrat na dan, dokler noht zdravega videza ne preraste poškodovanega nohta.

Potrebno se je zavedati, da je glivična okužba nohtov trdovratna težava in da je njeno zdravljenje dolgotrajno, zaradi česar je potrebna redna, vsakodnevna uporaba dalj časa.

1 lak za nohte zadostuje za približno 300 nanosov.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. V primeru stika z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Posvetujte se z zdravnikom, če se vaše stanje ne izboljša ali se poslabša. Če izdelek nanašate na poškodovano kožo, lahko povzroči draženje. Če ugotovite alergijsko reakcijo ali draženje, prenehajte uporabljati izdelek. Izdelka ne uporabljate, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Posvetujte se z zdravnikom, če ste sladkorni bolnik ali imate slabo cirkulacijo. Shranjujte pri sobni temperaturi. Vnetljivo. Izogibajte se vdihavanju izdelka.

Sestavine:
Ethyl lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Resacetophenone, Citric Acid.

Druge oblike

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu katerega koli CeraVe izdelka za čiščenje prejmete 30% popust na drugi izdelek CeraVe.

Ob nakupu katerega koli CeraVe izdelka za čiščenje prejmete 30% popust na drugi izdelek CeraVe.

Ob nakupu katerega koli CeraVe izdelka za čiščenje prejmete 30% popust na drugi izdelek CeraVe. Dodaten izdelek po 30% znižani ceni izberete tukaj: Akcija traja od 22.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa ...