Dnevni vložki, Natura Femina Organic (10 vložkov)

Vložki, ki so izdelani iz 100% certificiranega bombaža so namenjeni ženskam z visokimi merili pri skrbi zase in za okolje.
Več...
Pakiranje 10 vložkov
4,52€

Nebombažni vložki so pogost vzrok težav, kot so srbenje in bolečine zunanjega spolovila, rdečica, alergije ter vnetja. Te težave lahko prizadanejo ženske vseh starosti, še posebej pa tiste v obdobju spolne zrelosti oziroma rodnosti.

Dnevni vložki

Natura Femina Organic:
-so izdelani iz 100% certificiranega organskega bombaža
-niso beljeni, odišavljeni in brez vpojnih kemičnih praškov
-omogočajo dihanje kože
-so mehki na dotik
-ustrezajo fiziološki vrednosti pH
-zagotavljajo optimalno mero vlažnosti

Uporaba organskih vložkov Natura Femina Organic ima znanstveno dokazane rezultate v boju s patološkimi vnetji spolovila, saj učinkujejo na same simptome.

Natura Femina Organic so edini vložki v Sloveniji, ki so certificirani pri ICEA. Higienski vložki in dnevni ščitniki perila Natura Femina Organic so visoko kakovostni organski izdelki za ženske, ki imajo visoka merila pri skrbi zase in za okolje.

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...