Natura Femina Organic, tamponi - super (16 tamponov)

Tamponi Natura Femina Organic so izdelani iz 100% certificiranega bombaža so namenjeni ženskam z visokimi merili pri skrbi zase in za okolje.
Več...
Pakiranje 16 tamponov
3,57€

Higienski tamponi Natura Femina Organic so izdelani iz certificiranega organskega bombaža. Namenjeni so zahtevnejšim uporabnicam,
ki cenijo zdrav način življenja in se zavedajo pomena uporabe naravnih izdelkov pri preprečevanju in zdravljenju vulvo - vaginalnih vnetij in različnih infekcij.

Tamponi ne vsebujejo klora, parfumov in drugih dodatkov, so pHnevtralni, dermatološko testirani in razgradljivi. Vaginalni sluznici ne spreminjajo
njene naravne kislosti. Njihova oblika, zaobljen vrh in drsen zgornji sloj tamponom zagotavljajo večjo kompaktnost in gladko vstavljanje.

Tamponi so na voljo v treh velikostih, ki so različno vpojne:
• mini: za šibko menstruacijo in za prvo uporabo;
• normal: za srednje močno menstruacijo;
• super: za močno menstruacijo.

Uporaba organskih vložkov Natura Femina Organic ima znanstveno dokazane rezultate v boju s patološkimi vnetji spolovila, saj učinkujejo na same simptome.

Natura Femina Organic so edini vložki v Sloveniji, ki so certificirani pri ICEA. Higienski vložki in dnevni ščitniki perila Natura Femina Organic so visoko kakovostni organski izdelki za ženske, ki imajo visoka merila pri skrbi zase in za okolje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 24.9. do 30.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.