Natura Femina Special, higienski vložki - super (30 vložkov)

Natura Femina Special higienski vložki - super so bombažni vložki za inkontinenco in so namenjeni ženskam, ki imajo težave z oslabljenim mehurjem in so izdelani za srednjo stopnjo inkontinence.
Več...
Pakiranje 30 vložkov
13,48€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: vložki
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: mokrenje
Zdravje: ženske, zaščita

Medicinski pripomočki

Natura Femina Special higienski vložki - super so bombažni vložki za inkontinenco in so namenjeni ženskam, ki imajo težave z oslabljenim mehurjem in so izdelani za srednjo stopnjo inkontinence.

So mehki na dotik, diskretni, naravni (saj je vpojno jedro narejeno iz bombaža) ter prijazni koži (vzdržujejo optimalno okolje pod vložkom in preprečujejo razvoj vnetij).

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za La Roche-Posay novosti: LRP Hyalu B5, krema proti gubam in ...