izbor

Natura Femina, tamponi Mini

Tamponi iz visokokakovostnega 100% bombaža za šibko menstruacijo in za vse, ki tampone uporabljajo prvič.
Več...
Pakiranje 16 tamponov
4,01€

Tamponi Mini

Za dekleta in ženske s šibko menstruacijo in za vse, ki tampone uporabljajo prvič. Primerni tudi za uporabo v zadnjih dneh menstruacije.

Linijo Natura Femina sestavlja šest proizvodov. Visokokakovostni hipoalergeni higienski vložki, tamponi ter ščitniki perila so zaradi svojih specifik in prednosti 100 % naravnega bombaža unikatni. Ustrezajo visokom merilom žensk, saj poleg diskretnosti in zanesljivosti zagotavljajo zračnosti, ugodje in udobje.

Prednosti izdelkov Natura Femina:

  • visokokakovostni, hipoalergeni, iz 100% bombaža
  • popolnoma naravni, dermatološko testirani, niso beljeni s klorom, brez barvil in parfumov
  • vpojni in zanesljivi
  • priporočajo jih ginekologi v ambulantah ter združenje ginekologov in porodničarjev

Natura Femina je namenjena ženskam, ki so dovzetne za ginekološke težave, kot tudi dinamičnim in aktivnim ženskam, ki se zavedajo pomembnosti higienskih in vedenjskih navad in tako posegajo po najboljšem za svoje zdravje.

Izdelke Natura Femina priporoča Združenje ginekologov in porodničarjev Slovenije!

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo:  Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo: Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo:  Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*. *Rok uporabe darila 03/2020. Akcija traja od 24.2.2020 do razdelitve zalog daril. Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml) Avène YsthéAL ...