MSM prah, Natural Earth (210 g)

MSM prah (metil sulfonil metan) je organska oblika žvepla, ki je po količini četrti najpomembnejši mineral v človeškem organizmu ter je prisoten v vseh celicah.
Več...
Pakiranje 210 g
15,03€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: prašek
Zdravje: starost

MSM prah (metil sulfonil metan) je organska oblika žvepla, ki je po količini četrti najpomembnejši mineral v človeškem organizmu ter je prisoten v vseh celicah.

MSM prah

MSM izvira iz oceanov, kjer mikroskopski plankton izloča žveplo, ki izhlapeva z oceansko vodo v atmosfero. Žveplo pade s padavinami na zemljo, kjer se nabira v rastlinah. Čeprav je prisoten v vseh rastlinah je njegova količina relativno majhna.

Prehransko dopolnilo Natural MSM prah vsebuje izključno organski MSM pridobljen iz borovega lubja skandinavskih borovcev. Iz lubja se pridobi prah, ki vsebuje MSM v naravni obliki.

Kako uporabljati prah in priporočena dnevna količina:

Priporočena dnevna količina: 2 čajni žlički (5 g) raztopite v tekočini po lastnem okusu. Lahko dodate med ali drugo sladilo, da omilite grenak okus.

MSM v prahu je dobro topen predvsem v vodi. Najlažje se doda 2 čajni žlički MSM prahu v 2 dcl hladne, mlačne ali tople vode in se ga z mešanjem raztopi.

Sestavine:
100% MSM naravnega izvora. MSM prah je pridobljen iz borovega lubja.

Neto količina: 210 g

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem in hladnem prostoru.

Proizvajalec: VITA NATURA Ltd. Kessenicher Str.  Bonn, Deutchland

Država porekla: Skandinavija.

Blank slika

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...