MSM prah, Natural Earth (210 g)

MSM prah (metil sulfonil metan) je organska oblika žvepla, ki je po količini četrti najpomembnejši mineral v človeškem organizmu ter je prisoten v vseh celicah.
Več...
Pakiranje 210 g
15,03€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: prašek
Zdravje: starost

MSM prah (metil sulfonil metan) je organska oblika žvepla, ki je po količini četrti najpomembnejši mineral v človeškem organizmu ter je prisoten v vseh celicah.

MSM prah

MSM izvira iz oceanov, kjer mikroskopski plankton izloča žveplo, ki izhlapeva z oceansko vodo v atmosfero. Žveplo pade s padavinami na zemljo, kjer se nabira v rastlinah. Čeprav je prisoten v vseh rastlinah je njegova količina relativno majhna.

Prehransko dopolnilo Natural MSM prah vsebuje izključno organski MSM pridobljen iz borovega lubja skandinavskih borovcev. Iz lubja se pridobi prah, ki vsebuje MSM v naravni obliki.

Kako uporabljati prah in priporočena dnevna količina:

Priporočena dnevna količina: 2 čajni žlički (5 g) raztopite v tekočini po lastnem okusu. Lahko dodate med ali drugo sladilo, da omilite grenak okus.

MSM v prahu je dobro topen predvsem v vodi. Najlažje se doda 2 čajni žlički MSM prahu v 2 dcl hladne, mlačne ali tople vode in se ga z mešanjem raztopi.

Sestavine:
100% MSM naravnega izvora. MSM prah je pridobljen iz borovega lubja.

Neto količina: 210 g

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem in hladnem prostoru.

Proizvajalec: VITA NATURA Ltd. Kessenicher Str.  Bonn, Deutchland

Država porekla: Skandinavija.

Blank slika

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...