Neopersen, trde kapsule (20 trdih kapsul)

Zdravilo Neopersen je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora in se uporablja pri blagih, s stresom povzročenih stanjih nemira in napetosti ter za lažje uspavanje.
Več...
Pakiranje
9,99€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Valeriana officinalis L., radix, extractum hydroalcoholicum siccum
Passiflora incarnata L., herba, extractum siccum

Kaj je zdravilo Neopersen in za kaj ga uporabljamo 

Zdravilo Neopersen je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora. Vsebuje kombinacijo suhega vodnoetanolnega ekstrakta korenine zdravilne špajke in suhega ekstrakta zeli zdravilne pasijonke. 
Tradicionalno je znano, da korenina zdravilne špajke in zel zdravilne pasijonke delujeta pomirjevalno.

Zdravilo Neopersen se tradicionalno uporablja pri blagih, s stresom povzročenih stanjih nemira in napetosti ter za lažje uspavanje.

Navedeno področje uporabe temelji izključno na podlagi dolgotrajnih izkušenj.

Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 14-ih dneh, se posvetujte z zdravnikom.

Kaj morate vedeti, preden boste vzeli zdravilo Neopersen 

Ne jemljite zdravila Neopersen, 

  • če ste alergični na zdravilno špajko, zdravilno pasijonko ali katero koli sestavino tega zdravila (navedeno v poglavju 6).

Opozorila in previdnostni ukrepi 
Pred začetkom jemanja zdravila Neopersen trde kapsule se posvetujte s farmacevtom.

Zaradi pomanjkanja podatkov o varnosti in učinkovitosti uporabo zdravila Neopersen pri otrocih, mlajših od 12 let, odsvetujemo.

Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, če se znaki bolezni med uporabo zdravila ne izboljšajo ali če se pojavijo neželeni učinki, ki niso navedeni v navodilu za uporabo.

Druga zdravila in zdravilo Neopersen 
Obvestite svojega zdravnika ali farmacevta, če jemljete, ste pred kratkim jemali ali pa boste morda začeli jemati katero koli drugo zdravilo.

Podatkov o medsebojnem delovanju med zdravilom Neopersen in z drugimi zdravili ni. Sočasna uporaba zdravila Neopersen z drugimi pomirjevali (npr. benzodiazepini) ni priporočljiva in je dovoljena samo pod nadzorom zdravnika.

Zdravilo Neopersen skupaj s hrano in pijačo
Kapsule vzemite z nekaj tekočine, ne glede na obrok hrane.

Nosečnost, dojenje in plodnost 
Če ste noseči ali dojite, menite, da bi lahko bili noseči ali načrtujete zanositev, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, preden vzamete to zdravilo.
Podatkov o plodnosti in varnosti uporabe med nosečnostjo ter dojenjem ni. Iz previdnostnih razlogov uporabo zdravila Neopersen med nosečnostjo in dojenjem odsvetujemo.

Vpliv na sposobnost upravljanja vozil in strojev 
Zdravilo Neopersen lahko zmanjša sposobnost upravljanja vozil in strojev. Če ste vzeli zdravilo, ne priporočamo, da vozite ali upravljate s stroji.

Zdravilo Neopersen vsebuje laktozo monohidrat. 
Če vam je zdravnik povedal, da ne prenašate nekaterih sladkorjev, se pred uporabo tega zdravila posvetujte z zdravnikom.

Kako jemati zdravilo Neopersen 

Pri jemanju tega zdravila natančno upoštevajte napotke v tem navodilu ali navodila zdravnika ali farmacevta. Če ste negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priporočeni odmerek je:

Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let: 

  • pri s stresom povzročenih stanjih nemira in napetosti priporočamo 2 kapsuli 2-krat na dan; 
  • za lažje uspavanje priporočamo 1 kapsulo ½ ure do 1 uro pred spanjem.

Kapsule vzemite z nekaj tekočine, ne glede na obrok hrane.

Učinek zdravila Neopersen nastopi postopoma. Za dosego optimalnega učinka priporočamo jemanje zdravila Neopersen vsaj 14 dni. Če se simptomi v 14 dneh ne izboljšajo ali se celo poslabšajo, se morate posvetovati z zdravnikom. Časovne omejitve zdravljenja ni, saj se po koncu dolgotrajnega jemanja tega zdravila znaki odvisnosti oziroma odtegnitveni sindrom ne pojavijo.

Uporaba pri otrocih, mlajših od 12 let
Zaradi pomanjkanja podatkov o varnosti in učinkovitosti zdravila Neopersen uporabo pri otrocih, mlajših od 12 let, odsvetujemo.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.  Ob nakupu La Roche-Posay nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja od 24. 5. do 31. 5. 2023 ...