Nexcare ColdHot Cold Instant, vrečka za hlajenje

Nexcare ColdHot Cold Instant vrečka za hlajenje se ohladi takoj po stisku na označeno mesto, tako vnaprejšnje hlajenje/zamrzovanje ni potrebno.
Več...
Pakiranje 2 vrečki
6,33€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Oznaka: poškodba, odrgnine
Zdravje: oskrba

Medicinski pripomoček

Nexcare ColdHot Cold Instant vrečka za hlajenje se ohladi takoj po stisku na označeno mesto, tako vnaprejšnje hlajenje/zamrzovanje ni potrebno.

Naravno lajšanje bolečin zaradi oteklin, odrgnin, zvinov... Instant cold vrečka je še posebej primerna za uporabo, ko smo na terenu in v bližini nimamo hladilnika/zamrzovalnika.

Z instant cold vrečko zmanjšujemo bolečino.

Vrečka je za enkratno uporabo.

Uporaba:
Hlajenje je priporočljivo v prvih 48 urah po poškodbi. Vrečko aktiviramo tako, da močno pritisnemo označeni del (na sredini vrečke) ob podlago. Ko zaslišimo pok, se je vrečka aktivirala. Pregnetemo jo in ovijemo v tkanino.  Ovito vrečko položimo na poškodovano mesto za največ 20 min na enkrat. Če vmes postane neprijetno, jo takoj odstranimo.

Pakiranje: 2 x Cold Instant vrečka velikosti 150 x 180 mm

Opozorila:
Ne uporabljajte skupaj s protibolečinskimi zdravili oz. bodite ob tem izredno previdni

 

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke. Akcija traja od 22.3. do 29.3.2019*. *Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in popusti se ne seštevajo. Akcija ne velja ...