NICApur mediBalance AB, kapsule

Prehransko dopolnilo z izbranimi B vitamini in minerali za prehransko podporo ob jemanju antibiotikov.
Več...
Pakiranje 30 kapsul
17,95€

Prehransko dopolnilo z izbranimi B vitamini in minerali za prehransko podporo ob jemanju antibiotikov.

  • Jemanje antibiotikov lahko povzroči spremembe v varovalni črevesni flori, zato lahko vodi k težavam prebavnega trakta. Niacin, vitamin B2 in biotin prispevajo k ohranjanju zdravih sluznic.
  • Kombinirano z lakto- in bifidobakterijami iz visoko kakovostnih virov.
  • V posebnih ovojninah kapsul z odloženim sproščanjem (DR-Caps) za zagotovitev varnega prehoda mešanice bakterij skozi želodec.

Uporaba:
Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli na dan z veliko tekočine, pred obrokom. Ne jemljite hkrati z antibiotiki, ampak v razmaku nekaj ur.

Vsebnost:

Sestavine v 2 kapsulah %PDV/RDA**
niacin (mg NE) 32 mg 200
riboflavin/vitamin B2 2,8 mg 200
D-biotin 100 µg 200

** odstotek priporočenega dnevnega vnosa v skladu z EU Regulativo 1169/2011.

Sestavine:
Mešanica lakto- in bifidobakterij*, inulin (iz cikorije), hidroksipropilmetilceluloza (ovojnina kapsule), nikotinamid, riboflavin, D-biotin.

*5 milijard enot, ki tvorijo kolonijo, na dnevni odmerek (2 kapsuli), naslednjih sevov:  Lactobacillus acidophilus (LA-5), Lactobacillus rhamnosus GG (LGG), Streptococcus thermophilus (TH-4), Bifidodobacterium (BB-12), Lactobacillus paracasei (L. casei 431). BB-12, LA-5, TH-4, L. casei 431 so blagovne znamke proizvajalca Chr. Hansen; LGG pa Valio Ltd.

Opozorila:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti!. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Vsi preparati NICApur so brez konzervansov in ostalih aditivov, zato imajo visoko biorazpoložljivost in se jih dobro prenaša. Izdelki so zasnovani na znanstvenih dognanjih v sodelovanju z različnimi strokami (znanstveniki). Močna prednost so izključno surovine vrhunske kakovosti kot na primer Kaneka Q10 in Kaneka QH10. Neodvisni, zunanji laboratorij LEFO preverja kakovost in varnost naših izdelkov. NICApur je avstrijsko, družinsko podjetje, ki ima proizvodnjo v mestecu Lengau nedaleč od Salzburga. 

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...