NICApur mediBalance PPI, kapsule

Prehransko dopolnilo z izbranimi vitamini in minerali za prehransko podporo ob jemanju inhibitorjev protonske črpalke za zmanjšanje tvorbe želodčne kisline.
Več...
Pakiranje 30 kapsul
19,94€

Prehransko dopolnilo z izbranimi vitamini in minerali za prehransko podporo ob jemanju inhibitorjev protonske črpalke za zmanjšanje tvorbe želodčne kisline. 

  • Zniževanje vsebnosti želodčne kisline s pomočjo inhibitorjev protonske črpalke (ti. zdravila proti zgagi) lahko vplivajo na preskrbo z mikrohranili.
  • Mineral magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov, delovanju mišic in živčnega sistema. Prispeva pa tudi k normalnemu psihološkemu delovanju in ohranjanju zdravih kosti.
  • Vitamini B6, B12, C, folna kislina in mineral železo prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema, normalni absorbciji/uporabi kalcija in fosforja in k ohranjanju zdravih kosti.

Uporaba:
Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula na dan z veliko tekočine.

Vsebnost:

Sestavine v 1 kapsuli %PDV/RDA*
magnezij 140 mg 37
železo 3,5 mg 25
vitamin C 80 mg 100
vitamin B6 6 mg 429
folna kislina 600 μg 300
vitamin B12 100 μg 4000
vitamin D 25 μg 500

* odstotek priporočenega dnevnega vnosa v skladu z EU Regulativo 1169/2011

Sestavine:
Magnezijev citrat, magnezijev oksid, kalcijev askorbat, hidroksipropilmetil celuloza (ovojnina kapsule), magnezijev glukonat, magnezijev karbonat, železov bisglicinat, holekalciferol, piridoksin hidroklorid, folna kislina, metilkobalamin.

Opozorila:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti!. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Vsi preparati NICApur so brez konzervansov in ostalih aditivov, zato imajo visoko biorazpoložljivost in se jih dobro prenaša. Izdelki so zasnovani na znanstvenih dognanjih v sodelovanju z različnimi strokami (znanstveniki). Močna prednost so izključno surovine vrhunske kakovosti kot na primer Kaneka Q10 in Kaneka QH10. Neodvisni, zunanji laboratorij LEFO preverja kakovost in varnost naših izdelkov. NICApur je avstrijsko, družinsko podjetje, ki ima proizvodnjo v mestecu Lengau nedaleč od Salzburga. 

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...