Noreva Sebodiane DS, serum za regulacijo izločanja sebuma (8 ml)

Serum za lokalno uporabo, neguje razdraženo in luskasto kožo.
Več...
Pakiranje 8 ml
11,50€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum
Mesto uporabe: lasišče
Oznaka: mastna koža
Zdravje: luščenje kože

Noreva Sebodiane DS serum z edinstveno patentirano formulo olajša čiščenje povrhice, pospeši odstanjevanje lusk in regulira ter izboljša kvaliteto sebuma.

Dermatološko testirano. 

Navodilo za uporabo: 
Nanesite enkrat do dvakrat na dan na prizadete predele, dokler ne opazite izboljšanja, nato pa uporabite enkrat do dvakrat na teden. Za nanašanje v ušesni kanal si pomagajte z bombažnimi palčkami. Izogibajte se stiku z očmi.

Sestavine (INCI): 
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYLIDENE GLYCEROL, ALCOHOL, LINOLEIC ACID, PHYTOSPHINGOSINE HCL, TOCOPHERYL ACETATE, BHT.

Proizvajalec: NOREVA LED  66, Avenue Des Champs Elysees, Paris – Clermont-Ferrand.
Država porekla: Francija
Distributer: Phoebus d.o.o., Hubadova 8, 1000 Ljubljana, info@phoebus.si

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine vam ...