akcija izbor

nuMe 1-tedenski Slim Pack - MIX - Detox

Preberite si članek o nizkoenergijskih dietah. Blog: nuMe - nuZori - drugi del. Helena je z nuMe zasijala še kot nikoli do sedaj, vas zanima kako?
1-tedenski nuMe Slim Pack - MIX - Detox predstavlja popolno izbiro za vse, ki se želijo prečistiti, narediti enotedenski detox program z zelo nizkoenergijsko dieto ter učinkovito in hitro izgubiti telesno težo.
Več...
Pakiranje 7 x 6 porcij + Shaker + NBG načrt
Redna cena 119,51€
Poštnina Brezplačna poštnina
104,57€

Možnosti

Izberite okus Slim Juhic:
Izberite okus Slim Shakeov :
Izberite okus ploščic Slim Bar:

Živilo za posebne zdravstvene namene

1-tedenski nuMe Slim Pack - MIX - Detox predstavlja popolno izbiro za vse, ki se želijo prečistiti, narediti enotedenski detox program z zelo nizkoenergijsko dieto ter učinkovito in hitro izgubiti telesno težo, obenem pa želijo uživati v slastnih okusih ALL IN ONE Slim & Beauty Slim Shakeov, Slim ploščic in Slim Juh s kolagenom po svoji izbiri. Vsebuje dovolj zelo nizkoenergijskih obrokov, skupaj z nuMe 360° konceptom, ki vključuje tudi NBG vadbeni, coaching in motivacijski načrt za 7 dnevno zdravo vitkenje in prečiščenje telesa ter odličen začetek dolgoročne spremembe vašega življenjskega sloga. Privoščite si najbolj okusen detox doslej!

360.

Pakiranje: 7 x 6 porcij po 33 g (42 porcij) + nuMe Multifunkcionalen Shaker + NBG vadbeni, coaching in motivacijski Načrt.

Vse kar vaše telo potrebuje.

Ste pripravljeni, da začnete ustvarjati svoje novo življenje?

Preberite Laurin blog v katerem nam je zaupala njeno izkušnjo z nuMe (klik na povezavo).

1-tedenski nuMe Slim Pack  - MIX – Detox:

 • zadostuje za 1-tedensko prečiščevanje in zdravo izgubo telesne teže pri zelo nizkoenergijski dieti (<800 kcal na dan) ter lahko zamenja vse obroke v 1-tedenskem obdobju, kar vam omogoča, da izgubite do 3 kg*,
 • vam podarja možnost, da sami izbirate okuse zdravega življenja ter uživate v svoji kombinaciji nuMe Slim Shake-ov, Slim Ploščic in Slim Juh s kolagenom,
 • nuMe Slim Shake, nuMe Slim Ploščice in nuMe Slim Juhe s kolagenom so dietetično živilo za posebne zdravstvene namene, za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti za uporabo kot edini vir prehrane v zelo nizkoenergijski dieti (<800 kcal) 6 obrokov dnevno,
 • predstavlja odlično priložnost za začetek novega, bolj zdravega življenjskega sloga - rezultate boste opazili že v prvem tednu, kar bo le še okrepilo vašo motivacijo,
 • vsebuje vsa hranila, ki jih potrebujete za zdravo izgubo telesne teže in to v le do 129 kcal na porcijo,
 • vsebuje vsaj 60 g beljakovin v 6 obrokih dnevno za zaščito vaše mišične mase,
 • lahko nadomesti katerikoli obrok ali pa kar vse obroke dneva, 6 obrokov dnevno le za 2,5 EUR na obrok,
 • vsebuje kolagen,
 • DARILO: eleganten multifunkcionalen nuMe shaker (350 ml), ki je hkrati lahko tudi vaša steklenička za vodo,
 • DARILO:1-tedenski nuMe Body Guide [NBG], ki vam bo pomagal narediti prvi korak do spremembe vaših slabih navad in vzorcev ter da telesna aktivnost postane stalnica v vašem življenju,
 • nuMe Slim Shake in nuMe Slim Juhe s kolagenom so odobreni s strani Evropske agencije za varnost hrane in dokazano učinkoviti v številnih kliničnih študijah,
 • nuMe Slim Shake in nuMe Slim Juhe ne vsebujejo GSO, ali dodanih sladkorjev, zato so primerni za diabetike in vegetarijance kot tudi bolnike s celiakijo**.
 • 1-tedenski nuMe Slim Pack  - MIX – Detox je pakiran je v modnih, večnamenskih in razgradljivih kovčkih, ki so okolju prijazni, saj jih je oblikoval eden vodilnih industrijskih oblikovalcev na svetu, Karim Rashid.

* Povprečna 2-tedenska izguba teže v kliničnih študijah: 3 - 5 kg.

nuMe lastnosti.

Kaj lahko pričakujete od 1-tedenskega nuMe Slim Pack - MIX - Detox?
Uživajte v svobodi izgubljanja teže in bolj zdravega življenjskega sloga ter izberite svojo uravnoteženo kombinacijo izdelkov nuMe za izgubo telesne teže in lepši videz:

Spremenite svoje življenje, ne le svojega načina prehranjevanja!
Za izgubo telesne teže in začetek bolj zdravega življenjskega sloga ni dovolj, da jeste manj. Če želite doseči resnično dolgotrajne rezultate, boste morali spremeniti škodljive vedenjske vzorce, dopolniti uravnoteženo prehrano s telesno aktivnostjo in ohranjati motivacijo. 

1-tedenski nuMe Slim Pack - MIX - Detox vam pri tem pomaga s holističnim 3-delnim vodičem nuMe Body Guide (NBG) do bolj zdravega življenja, načina prehranjevanja in počutja. NBG vadbeni načrt, obsega vadbeni program, ki bo poskrbel, da telesna aktivnost postane vaša stalnica in kar v udobju vašega doma, načrt spremembe vedenja in slabih vzorcev oz. t.i. NBG Coaching Načrt vam pomaga identificirati in spremeniti slabe navade, NBG Motivacijski Načrt pa ponuja podporo v najtežjih trenutkih, saj vam z motivacijskimi e-maili ali Facebook sporočili pomaga, da ostanete osredotočeni na svoj glavni cilj:  nov - vitkejši in bolj zdrav - jaz!

Za koga je primeren?
1-tedenski nuMe Slim Pack - MIX - Detox
je priporočljiv za večino odraslih, ki trpijo zaradi zmernih ali hudih težav s telesno težo ter si želijo učinkovito shujšati in že v nekaj tednih začeti uživati v bolj zdravem življenjskem slogu. Primeren za diabetike in vegetarijance kot tudi bolnike s celiakijo**.

Pomembno obvestilo:
V času diete je potrebno zaužiti velike količine vode, najbolje 2-3 litre na dan. Živila se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Živila ne smejo uživati nosečnice in doječe matere, otroci, mladina in starejše osebe. Izdelek ni primeren za ljudi z alergijami na določene vrste hrane (soja, mleko, gluten**). Potrebe po hranilih so popolnoma pokrite z zaužitjem 6 porcij izdelka na dan in se jih zato uporablja kot edini vir prehrane. Zelo pomembno je, da zaužijete vseh 6 porcij na dan. Izdelek ni priporočljiv za druge namene, kot je dietetsko uravnavanje debelosti.

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja  in nekritične uporabe izdelka. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

**nuMe Slim Bar s kolagenom - Cookies and Cream vsebujejo gluten in niso primerne za bolnike s celiakijo.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Lacto Seven Kids vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih mlečnokislinskih bakterij in vitamin D3. Bakterije so v tabletah zaščitene s posebno Bio-Support tehnologijo. Tabletam je dodan vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Potreben je tudi za ohranitev zdravih kosti in zob ter za ...