X Lekarnar obvestilo hq
akcija

nuMe 4-tedenski Slim Pack - MIX - Total Makeover

Preberite si članek o nizkoenergijskih dietah. Blog: nuMe - nuZori - drugi del. Helena je z nuMe zasijala še kot nikoli do sedaj, vas zanima kako?
4-tedenski nuMe Slim Pack - MIX – Total Makeover predstavlja idealno izbiro za vse, ki se želijo izgubiti do 10 cm v obsegu pasu ter iščejo učinkovito in hitro rešitev za izgubo telesne teže ter lepši videz kože.
Več...
Pakiranje 28 x 6 porcij + 2 Shaker + NBG načrt
Redna cena 448,18€
Poštnina Brezplačna poštnina
313,73€

Možnosti

Izberite okus Slim Shakeov :
Izberite okus Slim Shakeov :
Izberite okus Slim Shakeov:
Izberite okus Slim Shakeov :
Izberite okus Slim juhic:
Izberite okus ploščic Slim Bar:

Živilo za posebne zdravstvene namene

Naredite popolno preobrazbo! 4-tedenski nuMe Slim Pack - MIX – Total Makeover predstavlja idealno izbiro za vse, ki se želijo izgubiti do 10 cm v obsegu pasu ter iščejo učinkovito in hitro rešitev za izgubo telesne teže ter lepši videz kože, obenem pa hočejo uživati v slastnih okusih ALL IN ONE Slim & Beauty Slim Shakeov, Slim Juh in Slim Ploščic s kolagenom po svoji izbiri. Vsebuje dovolj zelo nizkoenergijskih obrokov (168 obrokov), skupaj z nuMe 360° konceptom, ki vključuje tudi NBG vadbeni, coaching in motivacijski Načrt za 4 tedne zdravega vitkenja in celovite spremembe življenjskega sloga. Ustvarite najboljšo podobo sebe. Novi jaz in na dolgi rok trdne temelje za bolj zdravo, srečno, zadovoljno in samozavestno življenje. Če želite izgubiti do 9 kg, je ta paket pravi za vas*!

360.

Pakiranje: 28 x 6 porcij po 33 g (168 porcij) + 2 x nuMe Multifunkcionalen Shaker + NBG vadbeni, coaching in motivacijski načrt.

Vse kar vaše telo potrebuje.

Ste pripravljeni, da začnete ustvarjati svoje novo življenje?

Preberite Laurin blog v katerem nam je zaupala njeno izkušnjo z nuMe (klik na povezavo).

4-tedenski nuMe Slim Pack - MIX – Total Makeover:

 • zadostuje za 4-tedensko zdravo izgubo telesne teže pri zelo nizkoenergijski dieti (<800 kcal na dan) in lahko zamenja vse obroke v 4-tedenskem obdobju, kar vam omogoča, da izgubite do 9 kg*,
 • vam podarja možnost, da sami izbirate okuse zdravega življenja ter uživate v svoji kombinaciji nuMe Slim Shake-ov, Slim ploščic in Slim Juh s kolagenom,
 • nuMe Slim Shake, nuMe Slim Ploščice in nuMe Slim Juhe s kolagenom so dietetično živilo za posebne zdravstvene namene, za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti za uporabo kot edini vir prehrane v zelo nizkoenergijski dieti (<800 kcal) 6 obrokov dnevno,
 • predstavlja odlično priložnost za začetek novega, bolj zdravega življenjskega sloga - rezultate boste opazili že v prvem tednu, kar bo le še okrepilo vašo motivacijo,
 • vsebuje vsa hranila, ki jih potrebujete za zdravo izgubo telesne teže in to v le do 129 kcal na porcijo,
 • vsebuje vsaj 65 g beljakovin v 6 obrokih dnevno za zaščito vaše mišične mase,
 • lahko nadomesti katerikoli obrok ali pa kar vse obroke dneva, 6 obrokov dnevno le za 1,87 EUR na obrok,
 • vsebuje kolagen,
 • DARILO: dva elegantna multifunkcionalna nuMe shakerja (350 ml), ki je hkrati lahko tudi vaša steklenička za vodo,
 • DARILO:4-tedenski nuMe Body Guide [NBG], ki vam bo pomagal narediti prvi korak do spremembe vaših slabih navad in vzorcev ter da telesna aktivnost postane stalnica v vašem življenju,
 • nuMe Slim Shake in nuMe Slim Juhe s kolagenom so odobreni s strani Evropske agencije za varnost hrane in dokazano učinkoviti v številnih kliničnih študijah,
 • nuMe Slim Shake in nuMe Slim Juhe ne vsebujejo GSO, ali dodanih sladkorjev, zato so primerni za diabetike in vegetarijance kot tudi bolnike s celiakijo**.
 • 4-tedenski nuMe Slim Pack  - MIX – Total Makeover je pakiran je v modnih, večnamenskih in razgradljivih kovčkih, ki so okolju prijazni, saj jih je oblikoval eden vodilnih industrijskih oblikovalcev na svetu, Karim Rashid.

* Povprečna mesečna izguba teže v kliničnih študijah: 6 - 9 kg.

nuMe lastnosti.

Kaj lahko pričakujete od 4-tedenskega nuMe Slim Pack - MIX – Total Makeover?
Uživajte v svobodi izgubljanja teže in bolj zdravega življenjskega sloga ter izberite svojo uravnoteženo kombinacijo izdelkov nuMe za izgubo telesne teže in lepši videz:

Spremenite svoje življenje, ne le svojega načina prehranjevanja!
Za izgubo telesne teže in začetek bolj zdravega življenjskega sloga ni dovolj, da jeste manj. Če želite doseči resnično dolgotrajne rezultate, boste morali spremeniti škodljive vedenjske vzorce, dopolniti uravnoteženo prehrano s telesno aktivnostjo in ohranjati motivacijo. 

4-tedenski nuMe Slim Pack  - MIX - Total Makeover vam pri tem pomaga s holističnim 3-delnim vodičem nuMe Body Guide (NBG) do bolj zdravega življenja, načina prehranjevanja in počutja. NBG vadbeni načrt, obsega vadbeni program, ki bo poskrbel, da telesna aktivnost postane vaša stalnica in kar v udobju vašega doma, načrt spremembe vedenja in slabih vzorcev oz. t.i. NBG Coaching Načrt vam pomaga identificirati in spremeniti slabe navade, NBG Motivacijski Načrt pa ponuja podporo v najtežjih trenutkih, saj vam z motivacijskimi e-maili ali Facebook sporočili pomaga, da ostanete osredotočeni na svoj glavni cilj:  nov - vitkejši in bolj zdrav - jaz!

Za koga je primeren?
4-week nuMe Slim Pack - MIX - Total Makeover
je priporočljiv za večino odraslih, ki trpijo zaradi zmernih ali hudih težav s telesno težo ter si želijo učinkovito shujšati in že v nekaj tednih začeti uživati v bolj zdravem življenjskem slogu. Primeren za diabetike in vegetarijance kot tudi bolnike s celiakijo**.

Pomembno obvestilo:
V času diete je potrebno zaužiti velike količine vode, najbolje 2-3 litre na dan. Živila se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Živila ne smejo uživati nosečnice in doječe matere, otroci, mladina in starejše osebe. Izdelek ni primeren za ljudi z alergijami na določene vrste hrane (soja, mleko, gluten**). Potrebe po hranilih so popolnoma pokrite z zaužitjem 6 porcij izdelka na dan in se jih zato uporablja kot edini vir prehrane. Zelo pomembno je, da zaužijete vseh 6 porcij na dan. Izdelek ni priporočljiv za druge namene, kot je dietetsko uravnavanje debelosti.

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja  in nekritične uporabe izdelka. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

**nuMe Slim Bar s kolagenom - Cookies and Cream vsebujejo gluten in niso primerne za bolnike s celiakijo.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 10% ugodneje. Elenatal filmsko obložene tablete - Elenatal je prehransko dopolnilo za uporabo pred zanositvijo in do 12. tedna nosečnosti. Multivitaminski pripravek vsebuje količine vitaminov in mineralov, ki so posebej ...