akcija

nuMe Slim Shake s kolagenom - Blueberry Raspberry Heaven

Preberite si članek o nizkoenergijskih dietah. Preverite še ostale izdelke nuMe v posebni ponudbi. Blog: nuMe - nuZori - drugi del. Helena je z nuMe zasijala še kot nikoli do sedaj, vas zanima kako?
Napitek nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven kar poka od osvežilnih in hranljivih okusov jagodičevja ter vam lahko pomaga, da končno spremenite svoje prehranjevalne navade.
Več...
Pakiranje 6 x 33 g
Redna cena 14,94€
12,70€

Živilo za posebne zdravstvene namene

Napitek nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven kar poka od osvežilnih in hranljivih okusov jagodičevja ter vam lahko pomaga, da končno spremenite svoje prehranjevalne navade. ALL IN ONE Slim & Beauty Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven je revolucionaren in učinkovit napitek za izgubo teže, ki vsebuje optimalno kombinacijo hranilnih snovi, vse vitamine, minerale in vlaknine, ki jih vaše telo potrebuje z dodatkom kolagena za lepši videz s poživljajočo zapeljivostjo. Vitkenje je v družbi nebeških okusov jagodičevja pravi užitek, zato boste lahko s pomočjo tega hranljivega napitka, ki je izjemno enostaven za pripravo, zlahka spremenili svoje življenje in že danes začeli ustvarjati svojo novo podobo.

Skupaj z nuMe 360° konceptom, ki vključuje tudi NBG vadbeni, coaching in motivacijski načrt, ki ga prejmete GRATIS ob nakupu nuMe paketa (dostop s prejeto kodo na vaš elektronski naslov). 

360.

Pakiranje: 6 porcij po 33 g (1 porcija = 117 kcal).

Vse kar vaše telo potrebuje.

Ste pripravljeni, da začnete ustvarjati svoje novo življenje?

Preberite Laurin blog v katerem nam je zaupala njeno izkušnjo z nuMe (klik na povezavo).

nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven:

  • je dietetično živilo za posebne zdravstvene namene, za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti za uporabo kot edini vir prehrane v zelo nizkoenergijski dieti (<800 kcal),
  • vam lahko pomaga izgubiti do 9 kg na mesec*, obenem pa razveseljuje vaše brbončice z nebeškim okusom jagodičevja,
  • predstavlja odlično priložnost za začetek novega, bolj zdravega življenjskega sloga - rezultate boste opazili že v prvem tednu, kar bo le še okrepilo vašo motivacijo,
  • vsebuje vsa hranila, ki jih potrebujete za zdravo izgubo telesne teže in to v le 117 kcal na porcijo,
  • vsebuje vsaj 70 g beljakovin v 6 obrokih dnevno za zaščito vaše mišične mase,
  • lahko nadomesti katerikoli obrok ali pa kar vse obroke dneva, 6 obrokov dnevno le za 2,5 EUR na obrok,
  • vsebuje kolagen,
  • je odobren s strani Evropske agencije za varnost hrane in dokazano učinkovit v številnih kliničnih študijah,
  • ne vsebuje GSO, glutena ali dodanih sladkorjev, zato je primerna za diabetike in vegetarijance kot tudi bolnike s celiakijo,
  • pakiran je v modnem, večnamenskem in razgradljivem kovčku, ki je okolju prijazen, saj ga je oblikoval eden vodilnih industrijskih oblikovalcev na svetu, Karim Rashid.

* Povprečna mesečna izguba teže v kliničnih študijah: 6 - 9 kg.

nuMe lastnosti.

Kako deluje?
nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven
je inovativna prehranska rešitev, ustvarjena, da vam pomaga v boju z zmernimi in hujšimi težavami z odvečno težo. Vsebuje vse vitamine, minerale in druga nepogrešljiva hranila, ki jih vaše telo potrebuje za zdravo izgubo telesne teže, zato ga lahko uporabljate kot edini vir hrane v zelo nizkoenergijski dieti (<800kcal).

nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven so razvili zdravniki, osebni trenerji in nutricionisti, zato skrbi tako za vaše zdravje kot tudi za vaš videz. Združuje slastne okuse jagodičevja in učinkovito izgubo telesne teže, zato vam podarja možnost odličnega počutja in privlačnega videza.

Dnevni meni s 6 manjšimi porcijami vam bo pomagal, da se navadite na popolnoma nov način prehranjevanja in skrčite svoj želodec, zato bo nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven za vedno spremenil vaše prehranjevalne navade. Tudi ko se boste vrnili k bolj tradicionalnemu načinu prehranjevanja, boste lažje omejevali svoje obroke in ohranjali zdravo telesno težo.

Zaradi visoke hranilne vrednosti, nizke vsebnosti kalorij in zadostne količine beljakovin, ki pomaga ohranjati mišično maso, lahko nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven nadomesti vse vaše obroke ter vam tako pomaga, da postanete vitkejši, bolj zdravi in srečnejši.

Za koga je primeren?
nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven
je primeren za večino ljubiteljev jagodičevja, ki si želijo izgubiti odvečno telesno težo in uživati v bolj zdravem življenjskem slogu.

Navodila za uporabo
Preprosto zmešajte eno porcijo nuMe Slim Shake s kolagenom Blueberry Raspberry Heaven z 250 - 300 ml hladne vode v elegantnem multifunkcionalnem nuMe shakerju, ki je hkrati lahko tudi vaša steklenička za vodo. Počakajte 1-2 minuti in popijte. 6 porcij zadostuje za vse vaše dnevne prehranske potrebe pri zelo nizkoenergijski dieti (<800 kcal).
Navodilo za uporabo nuMe

Pomembno obvestilo:
V času diete je potrebno zaužiti velike količine vode, najbolje 2-3 litre na dan. Živila se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Živila ne smejo uživati nosečnice in doječe matere, otroci, mladina in starejše osebe. Izdelek ni primeren za ljudi z alergijami na določene vrste hrane (sojamleko). Potrebe po hranilih so popolnoma pokrite z zaužitjem 6 porcij izdelka na dan in se jih zato uporablja kot edini vir prehrane. Zelo pomembno je, da zaužijete vseh 6 porcij na dan. Izdelek ni priporočljiv za druge namene, kot je dietetsko uravnavanje debelosti.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov Lipikar pa kar 30% popust + Brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30 €. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija traja od 23. 9. 2021 do 30. 9. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na ...