akcija izbor

Nupo 1-mesečni paket za učinkovito hujšanje (174 obrokov)

Preverite še ostale izdelke Nupo v posebni ponudbi.
Nupo 1-mesečni paket za učinkovito hujšanje je začetni paket za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti. 600-800 kcal Nupo dieta se lahko nadomešča tudi z zdravo in uravnovešeno prehrano.
Več...
Pakiranje 1 paket
Redna cena 288,95€
Poštnina Brezplačna poštnina
202,27€

Možnosti

Okus Dietnih juhic:
Izberite okuse Dietnih shakeov:
Zamenjajte izdelek:

1-mesečni Nupo paket je primeren kot začetek izgubljanja kilogramov na klinično testiran način.

Paket zadostuje za 1 mesec obrokov v obliki Nupo shakeov in polnovrednih Nupo juhic (lahko si izberete shake in juhice po lastnem okusu).

Nupo paket vam zagotavlja od 600 do 800 kalorij dnevno, kar se smatra za zelo nizko kalorično dieto, ki vodi v izgubljanje telesne teže. Lahko se držimo izključno Nupo programa ali pa v naši prehrano dodamo zdravo prehrano v energijski vrednosti približno 600 kalorij na dan.

Kaj je Nupo dietetična prehrana?

Nupo prehrana je bila specifično razvita za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti. Razvita je bila v bolnišnici Hvidovre na Danskem, pod nadzorom doktorja dr. Flemming Quaade, vodilnega raziskovalca debelosti.

Dieta Nupo je dokazala učinke v več kot 50 kliničnih študij. V sklopu te nizko kalorične diete vašemo telesu, ob nizkem vnosu kalorij, zagotovite tudi vse potrebne:

 • Vlaknine.
 • Vitamine.
 • Minerale.

Zaradi celokupne prehrane, ki jo Nupo predstavlja, je tako lahko vaš edini vir prehrane, hkrati pa vas pripelje do znižanja telesne teže.

Z Nupo prehrano vsak dan vnesete od 600 do 800 kalorij. Na tak način svojemu telesu zagotovite nizko kalorično dieto, ki lahko vodi v izgubo telesne teže. 

Povprečen človek vsakodnevno potrebuje okoli 2000 kalorij ohranjanje naravne funkcionalnosti (bazalni metabolizem, povprečna fizična aktivnost).

V kolikor jo s hrano pridobimo le 600 kcal, je telo primorano primanjkljaj pridobiti iz lastnih energetskih zalog (v večini primerov je največji vir energetskih zalog v telesu maščobno tkiv). Če poenostavimo: ob uživanju Nupo diete naše telo uporablja maščobno tkivo kot vir energije, kar čez čas vodi v zniževanje telesne teže.

Lahko se zgodi tudi, da človek s prekomerno teleso težo ne zdrži nizko kalorične diete. V tem primeru lahko Nupo dieto kombiniramo z drugo zdravo prehrano v energijski vrednosti okoli 600 kalorij na dan. Pri tem je treba omeniti, da je sama sestava Nupo izdelkov specifično ustvarjena na način, ki v telesu povzroča sitost; na tak način se zmanjša želja po hrani in se zmanjša verjetnost prenajedanja.

Iz česa je sestavljen 1-mesečni Nupo paket?

Kombinacija Nupo živil je sestavljena iz juh in shakeov v prahu. Nupo dieto smatramo kot dieto za posebne zdravstvene namene, za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti.

Nupo 1-mesečni paket za učinkovito hujšanje je kombinacija Nupo Dietnih Shakeov in Nupo juhic, s katerimi lahko zadovoljite vse potrebe, ki jih vaše telo potrebuje v zelo nizkoenergijski dieti, ali pa z njimi dopolnite svojo.

1-mesečni Nupo Paket vključuje:

Raznoliki okusi Nupo shakov v prahu in juhic se borijo proti občutku lakote z visoko vsebnostjo sojinih in mlečnih proteinov ter vlaknin. 

Tako zgleda Nupo jedilnik s šestimi obroki na dan:

nupo jedilnik

Svojo kombinacijo okusov si izberite zgoraj! 

Izdelki Nupo so:

 • popolno nadomestilo prehrane 6 obrokov dnevno za 1  mesec
 • brez glutena, aspartama in GSO
 • pozitivno potrjene zdravstvene trditve na EFSA
 • primeren tudi za sladkorne bolnike tipa 2


Kaj je Nupo 1-mesečni paket?

 • Shujševalni paket, ki vključuje nupo dietne napitke in dietne juhe, ki so živila za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti, za uporabo v zelo nizko energijskih dietah, skupaj z nadomestili obroka, živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah
 • Z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študij pri zmanjševanju telesne teže
 • Uporablja se ga lahko kot edini vir prehrane v zelo nizko energijski dieti (600 - 800 kcal) ali v kombinaciji z drugimi živili (600 kcal Nupo + 600 kcal ostala živila = 1200 kcal).  
 • Vse kar potrebujete: prehranska vlaknina, minerali in vitamini
 • Sojine in mlečne beljakovine vam dajo občutek sitosti
 • Potrebe po hranilih so popolnoma pokrite z zaužitjem 6 porcij Nupo v prahu (shake) na dan
 • Vsak produkt v različnih okusih
 • Nupo dietna juha in dietni shake v prahu se pripravljata z 2,5 – 3 dcl vode  v shakerju, ki je že vključen v paket  

slika je simbolična

Dodatki

Namesto izdelka poskusite

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov Lipikar pa kar 30% popust + Brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30 €. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija traja od 23. 9. 2021 do 30. 9. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na ...