Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Nupo ploščica za nadomestitev obroka - lešnik (60 g)

Nupo ploščica z okusom lešnika je nadomestilo za posamezni obrok hrane, s sladkorjem in sladilom. Nupo ploščica je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah za nadomestilo posameznega obroka hrane z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študij.
Več...
Pakiranje 60 g
2,34€

Živila za posebne prehranske namene.

Nupo ploščica z okusom lešnika je nadomestilo za posamezni obrok hrane, s sladkorjem in sladilom.

Živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah za nadomestilo posameznega obroka hrane z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študij. Ena ploščica ustreza približno dvema odmerkoma Nupo Klasik ali Nupo juhic v prahu.

Ena ploščica (60 g) ima 213 kcal.

Nupo nadomestilo za posamezni obrok hrane (ploščica) z okusom lešnika, s sladkorjem in sladilom je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah za nadomestilo posameznega obroka hrane z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študij. Ena ploščica ustreza približno dvema odmerkoma Nupo Klasik ali Nupo juhic v prahu.

Klasičen okus zrelih lešnikov, ki se mu večina od nas enostavno ne more upreti, daje Nupo nadomestilu obroka v obliki ploščice poseben čar. Čokoladni obliv zaključuje doživetje v nepozabno.

Kljub temu da je ploščica nizkokalorična, vsebuje vse potrebne vitamine, minerale in hranljive snovi.

Ko nadomestite svoj obrok z Nupo nadomestilom obroka, uspešno nadzorujete vnos kalorij ter tako veliko lažje ohranjate svojo telesno težo. 

Velja si zapomniti – ko so potešene vse naravne prehrambene potrebe telesa, se vaše splošno dobro počutje izboljša v obliki dodatne energije, kar vam pomaga, da se bolje spoprijemate z izzivi in napori vsakodnevnega življenja. 

Zaradi nizke vsebnosti kalorij (213 kcal na ploščico), lahko Nupo nadomestilo obroka (ploščice) uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij.

V službi, pri športnih aktivnosti ali zdoma, so Nupo nadomestila obroka vedno priročen, okusen in hranljiv obrok.

Kaj je Nupo nadomestilo obroka (ploščica)?

 • Živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah za nadomestilo posameznega obroka hrane Z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študij pri zmanjševanju telesne teže.
 • Uporablja se ga kot nadomestilo 1 ali 2 obrokov dnevno (ne vseh obrokov).
 • Uporablja se kot del energijsko omejene diete, ki mora biti dopolnjena tudi z uživanjem drugih živil.
 • Ena ploščica ustreza približno dvema odmerkoma Nupo Klasik ali Nupo juhic v prahu.
 • Mlečne beljakovine vam dajo občutek sitosti.
 • Na voljo v šestih okusih (čokolada, kokos, lešnik, meta in čokolada, jagoda in črni ribez ter karamela).

Več o zelo nizkoenergijski dieti si lahko preberete tukaj.

Uporaba:
Preprosto narežite vašo Nupo ploščico na manjše koščke in uživajte v prav vsakem grižljaju.

Vsebnost:

Energijska vrednost 1 plošcica (60 g) 100 g  
kJ/kcal 892/213 1486/355  
Beljakovine 21 g 34,3 g  
Ogljikovi hidrati 22 g 36,6 g  
od tega sladkorji 10 g 17,2 g  
od tega polioli 9,24 g 15,4 g  
Mašcobe 5,94 g 9,9 g  
od tega nenasicene mašcobne kisline 2,4 g 4,0 g  
Prehranska vlaknina 2,04 g 3,4 g  
Linolenska kislina 1,13 g 1,88 g  
Vitamini 1 plošcica (60 g) 100 g PDV/RDA (%)*
Vitamin A 284 µg 473 µg 35
Vitamin D 1,9 µg 3,1 µg 37
Vitamin E 14 mg 24 mg 120
Vitamin C 21 mg 35 mg 26
Vitamin B1 0,5 mg 0,8 mg 44
Vitamin B2 0,5 mg 0,9 mg 39
Vitamin B6 0,7 mg 1,2 mg 51
Vitamin B12 0,4 µg 0,7 µg 17
Niacin 6,5 mg 10,7 mg 40
Folna kislina 69 µg 114 µg 34
Pantotenska kislina 2,1 mg 3,4 mg 104
Minerali      
Kalcij 251 mg 419 mg 31
Fosfor 176 mg 294 mg 25
Magnezij 54 mg 90 mg 14
Železo 5,3 mg 8,8 mg 38
Jod 2,9 mg 4,8 mg 29
Cink 0,4 mg 0,6 mg 36
Selen 44 µg 73 µg 29
Baker 0,4 mg 0,6 mg 18
Mangan 17 µg 28 µg 31
Kalij 513 mg 855 mg 26
Natrij 0,17 g 0,29 g n/a

PDV - priporočen dnevni vnos

Sestavine:
Beljakovinska mešanica (izolat mlečnih beljakovin, koncentrat sirotkinih  beljakovin- iz mleka, hidrolizirana želatina, emulgator: sojin lecitin), sredstvo za ohranjanje  vlage: glicerin, temna čokolada (14 %) (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator:  sojin lecitin, aroma), glukozni sirup, voda, delno invertiran sladkorni sirup, mineralna  mešanica (dikalijev fosfat, kompleks mlečnih mineralov, natrijev klorid, magnezijev oksid,  železov pirofosfat, cinkov oksid, bakrov glukonat, manganov sulfat, kalijev jodid, natrijev  selenit), sončnično olje, gostilo: gumi arabicum, karameliziran sladkorni sirup, mleti lešniki  (0,4 %) vitaminska mešanica (dekstroza monohidrat, askorbinska kislina, vitamin E acetat,  nikotinamid, biotin, vitamin A acetat, kalcijev D-pantotenat, piridoksin hidroklorid, folna  kislina, holekalciferol, tiamin hidroklorid, riboflavin, vitamin B12), aroma, sladilo: sukroloza,  antioksidant: mešani tokoferoli.

Informacija o alergenih:
Vsebuje sojo in mleko. Lahko vsebuje sledi glutena, jajc, oreškov in arašidov.

IZDELEK NE VSEBUJE GENSKO MODIFICIRANIH ORGANIZMOV!

Dodatki

Drugi okusi

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...