Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

NutriFlor, probiotik in prebiotik s klamatsko algo

NutriFlor je probiotično prehransko dopolnilo, osnovano na kulturah L. acidophilus, L. bulgaricus, L. rhamnosus in B. bifidum.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
23,10€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: prebavila
Simptom: prebava, driska, okužba
Vsebnost: probiotiki
Zdravje: potovanje

NutriFlor je prebiotično in probiotično prehransko dopolnilo s prebavnimi encimi.

Osnovano je na kulturah  L. acidophilus,  L. bulgaricus, L. rhamnosus in B. bifidum. Rastlinske sestavine (moka iz gomoljev laške repice) so prebiotiki, bogati s fruktoznimi oligosaharidi.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
3 krat na dan 1 kapsulo, pri obroku

Priporočenega dnevnega odmerka ne smemo prekoračiti!

Postopno odmerjanje: 
Svetujemo vam, da z uživanjem kapsul pričnete postopoma. Prvi dan zaužijte 1 kapsulo, nato če ste imeli malo začetnih nevšečnosti (prebavne motnje, napenjanje ip.) postopoma povečujte število kapsul vsak dan po eno, da zaužijete 3 kapsule na dan (3x1) oz. predpisano količino. S to količino nadaljujete vsak dan, dokler trajajo težave oziroma po dogovoru.

Težave z uživanjem kapsul: 
V primeru težav z uživanjem kapsul, lahko njihovo vsebino zmešate s hladno tekočino, ter zaužijete mešanico med jedjo. 

Vsebnost:

  v 100 g v 3 kapsulah
moka iz gomoljev laške repice 12,7 g 225 mg
klamatska mikroalga 11,9 g 210 mg
EnzyMax 4,2 g 75 mg
Lactobacillus acidophilus DDS-1 848 x 109CFU 15 X 109CFU
Bifidobacterium bifidum 534 X 109CFU 9,5 X 109CFU
Lactobacillus bulgaricus DDS-14 170 x 109CFU 3 X 109CFU
Lactobacillus rhamnosus 85 x 109CFU 1,5 X 109CFU

CFU-število kolonij

Sestava:
Moka iz gomoljev laške repice, klamatska  mikroalga (Aphanizomenon flos aquae), EnzyMax (prebavni encimi,  amilaze, celulaze, glukoamilaze, pektinaze, proteaze, lipaze, laktaze, stabilizator: maltodekstrin), probiotične kulture (Lactobacillus acidophillus DDS-1, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus DDS-14, Lactobacillus rhamnosus, stabilizator: maltodekstrin), stabilizatorja: gumi arabikum (akacijeva guma), rastlinski magnezijev stearat.

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorilo: 
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pri naravnih produktih so vsi podatki podvrženi običajnim nihanjem. Zaradi celuloznega ovoja kapsule primerno tudi za vegetarijance. Izdelek hranite v hladilniku.

Poreklo: Italija

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...