akcija

Nutrilab Ester-C Strong, kapsule (60 kapsul)

Vsa prehranska dopolnila Nutrilab so vam na voljo 20% ugodneje.
Ester C je nekisla oblika vitamina C. Namesto askorbinske kisline vsebuje kalcijev askorbat, sol askorbinske kisline, ki ne draži želodca.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
Redna cena 10,46€
8,37€

Ester C je nekisla oblika vitamina C. Namesto askorbinske kisline vsebuje kalcijev askorbat, sol askorbinske kisline, ki ne draži želodca in treonate, metabolite vitamina C, ki povečajo absorpcijo vitamina C. Ester C se zadrži v telesu dlje časa od navadnega vitamina C.

Ester C priporočamo kot učinkovito prehransko dopolnilo v času jesenskih in zimskih dni, pri prehrani s premalo zaužitega svežega sadja in zelenjave ter ob povečanih potrebah po vitaminu C. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Povečuje absorpcijo železa. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Uporaba:
Priporočena dnevna količina: Priporočamo, da dnevno zaužijete 1 kapsulo Ester C.

Vsebnost:
Ena kapsula vsebuje 400 mg vitamina C v obliki Ester-C Calcium Ascorbate-Threonate.  (500% priporočenega dnevnega vnosa)

Sestavine: 
Ester-C (kalcijev L-askorbat, treonati 1%), hidroksipropilmetil celuloza (ovojnica kapsule).

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Koristni učinek izdelka se doseže le, če je uživanje del zdravega življenjskega sloga. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Poreklo: EU

Ob nakupu 2 izdelkov Vichy Ideal Soleil prejmete 22% popust, ob nakupu 3 pa 33% + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 2 izdelkov Vichy Ideal Soleil prejmete 22% popust, ob nakupu 3 pa 33% + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 2 izdelkov Vichy Ideal Soleil prejmete 22% popust, ob nakupu 3 pa 33% + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 14.5. do 31.5.2020*. *Akcije in popusti se ne seštevajo. *Ponudba se nanaša na izdelke Vichy Ideal Soleil (razvrščeni na spodnjem seznamu). Vse akcije in popusti, objavljeni na ...