akcija

Nutrilab Vege Olje svetlina, kapsule (60 vegetarijanskih kapsul)

Vsa prehranska dopolnila Nutrilab so vam na voljo 20% ugodneje.
Svetlinovo olje je bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami. Najpomembnejši sta esencialni nenasičeni omega 6 maščobni kislini linolna kislina (LA) in gama-linolenska kislina (GLA).
Več...
Pakiranje 60 kapsul
Redna cena 9,28€
7,42€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: vitamin E
Zdravje: vegetarijanci

Nutrilab Svetlinovo olje je bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami. Najpomembnejši sta esencialni nenasičeni omega 6 maščobni kislini linolna kislina (LA) in gama-linolenska kislina (GLA).

Uporaba in priporočena dnevna količina: 
3 kapsule na dan.

Vsebnost: 
Ena kapsula vsebuje 500 mg svetlinovega olja (od tega 360 mg linolne ksiline in 45 mg gama-linolenske kisline) in 12 mg vitamina E (100% PDV*).       

*PDV-priporočen dnevni vnos

Sestavine:
Olje svetlina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol (ovojnica), koruzni škrob (ovojnica), želirno sredstvo: karagenan (ovojnica), D-alfa-tokoferol, voda (ovojnica), sredstvo za uravnavanje kislosti: brezvodni natrijev karbonat (ovojnica).

Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Poreklo: EU

Vsi izdelki Eucerin SUN so vam v juniju na voljo 20% ugodneje

Vsi izdelki Eucerin SUN so vam v juniju na voljo 20% ugodneje

Izdelki Eucerin SUN za zaščito pred soncem, so vam v prvi polovici meseca avgusta na voljo 20% ugodneje.  Akcija traja od 1.6. do 30.6.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.