Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
akcija

Nuxe Bio Beauté Lemonade Summer, poletni paket za nego telesa (100 ml + 200 ml)

Poletni paket za nego telesa sestavljata 24-urni vlažilni in hranilni oljni gel za tuširanje (200 ml) ter Bio Beauté by Nuxe Body satenasto olje (100 ml).
Več...
Pakiranje 200 ml + 100 ml
Redna cena 33,40€
23,00€

BIO-BEAUTE by Nuxe Huile de Douche Hydratant 24h & Tonifiant - 24-urni vlažilni in hranilni oljni gel za tuširanje, 200 ml

Ta hranilen in vlažilen oljni gel za tuširanje nežno očisti kožo, jo navlaži in tonizira. Njegova oljna tekstura se pretvori v lahkotno in fino peno, ki se lahko spere in na koži pusti čudovit svilnat občutek. 

Rastlinske sestavine in/ali glavne bio certificirane sestavine:

 • oljni izvleček bio citronke s Korzike,
 • olje semen sončnice,
 • 100% naravna čistilna osnova
 • bio aloe-vera
 • aktivna dišava s 7 eteričnimi olji

99.3% vseh sestavin je naravnega izvora
10.1% vseh sestavin je pridobljenih z bio kmetijstvom

Izdelek je primeren za vse tipe kože. 

Oljni izvleček bio citronke s Korzike kožo tonizira, medtem ko jo sončnično olje intenzivno hrani. 

Sestavine (INCI):
AQUA/WATER, GLYCERIN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, SUNFLOWER SEED OIL POLYGLYCERYL-10 ESTERS, SODIUM CHLORIDE, LEVULINIC ACID, POLYGLYCERYL-4 CAPRYLATE/CAPRATE, SODIUM GLUCONATE, POLYGLYCERYL-4 LAURATE/SEBACATE, SODIUM LEVULINATE, SODIUM GLYCOLATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, DEHYDROACETIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CITRUS MEDICA VULGARIS FRUIT EXTRACT, LIMONENE [B0201/A].

Bio Beauté by Nuxe, Body satenasto olje

Bio Beauté by Nuxe Body satenasto olje, ki se v stiku s kožo stopi in v trenutku vpije ter omogoča, da se takoj po nanosu lahko oblečete.

Primerno za suho kožo.

Koža bo po uporabi intenzivno nahranjena, napeta in navlažena.

Vsebuje Oljni izvleček citronke s Korzike, esencialne maščobne kisline iz sončničnega olja, Olje bio sezama, ki je bogato z vitaminom E (antioksidacijske lastnosti), sezaminom, sezamolinom ter omega-6 (linolenska) in omega-9 (oleniska) kislino. 

100 % vseh sestavin je naravnega izvora. 42 % vseh sestavin je pridobljenih z bio kmetijstvom.

Uporaba:
Vsak dan zjutraj in/ali zvečer nanesite na čisto in suho kožo. 

Sestavine (INCI):
SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYLETHER, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, CITRUS MEDICA VULGARIS FRUIT EXTRACT*, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, COUMARIN, GERANIOL [N0376/A]

*Sestavine iz ekološkega kmetijstva

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...