Obliži proti smrčanju Breathe Better

Obliž proti smrčanju, olajša nosno dihanje in blaži smrčanje. Učinkovit je tudi ob prehladih, ko so zaprte dihalne poti, saj razpre nosnici in omogoči prost pretok zraka.
Več...
Pakiranje 30 obližev
12,69€

Možnosti

Izberite velikost:
Lastnosti
Oblika: obliži
Mesto uporabe: nos, dihala
Oznaka: smrčanje

Medicinski pripomoček

Obliž, ki blaži nosno dihanje in smrčanje, preprosto razpre nosnici in omogoči prost pretok zraka. Obliž proti smrčanju izboljša vse težave pri vdihu in izpihu zraka skozi nosnici. Na ta način olajša težave smrčečih pacientov, katerih respiratorni sistem je blokiran. Nosnici se odpreta, zato zadihamo čisto in smrčanje izgine.

Ugodno vpliva pri zadebelitvah nosne sluznice, vnetjih sinusov, prehladih. Zelo primeren za otroke in mladostnike. Pomaga razpreti nosnici pri  vseh aktivnih in rekreativnih športnikih (atleti, košarkarji, rokometaši, nogometaši, kolesarji…). Ne škoduje zaznavi vonja, sproščujoče deluje na respiracijo.

Dobavitelj: Kasiol d.o.o., Bezenškova ulica 33A, 2000 Maribor, Slovenija, T: 02 2527307
Proizvajalec: Henan Godsen Medical Devices Co. ltd, Kitajska

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine vam ...