Obliži proti smrčanju Breathe Better

Obliž proti smrčanju, olajša nosno dihanje in blaži smrčanje. Učinkovit je tudi ob prehladih, ko so zaprte dihalne poti, saj razpre nosnici in omogoči prost pretok zraka.
Več...
Pakiranje 30 obližev
12,69€

Možnosti

Izberite velikost:
Lastnosti
Oblika: obliži
Mesto uporabe: nos, dihala
Oznaka: smrčanje

Medicinski pripomoček

Obliž, ki blaži nosno dihanje in smrčanje, preprosto razpre nosnici in omogoči prost pretok zraka. Obliž proti smrčanju izboljša vse težave pri vdihu in izpihu zraka skozi nosnici. Na ta način olajša težave smrčečih pacientov, katerih respiratorni sistem je blokiran. Nosnici se odpreta, zato zadihamo čisto in smrčanje izgine.

Ugodno vpliva pri zadebelitvah nosne sluznice, vnetjih sinusov, prehladih. Zelo primeren za otroke in mladostnike. Pomaga razpreti nosnici pri  vseh aktivnih in rekreativnih športnikih (atleti, košarkarji, rokometaši, nogometaši, kolesarji…). Ne škoduje zaznavi vonja, sproščujoče deluje na respiracijo.

Dobavitelj: Kasiol d.o.o., Bezenškova ulica 33A, 2000 Maribor, Slovenija, T: 02 2527307
Proizvajalec: Henan Godsen Medical Devices Co. ltd, Kitajska

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Vsi Avene izdelki za zaščito kože pred soncem vsebujejo zaščitne UV-filtre. Zaščitni UV-filtri se lahko porazdelijo v dve osnovni skupini: kemični filtri in mineralni filtri. Zdravniki in znanstveniki kontinuirano raziskujejo, kateri od njih so bolj varni za ljudi in okolje: pravzaprav ima vsak od ...