Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Olilab, črni šampon

+ Darilo: Olilab Ichtyol Plus krema (3 ml)!

Olilab črni šampon je kozmetični šampon za umivanje las in občutljivega lasišče, ki temelji na naravni aktivni snovi Ichthyol.
Več...
Pakiranje 150 ml + 3 ml
15,30€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: šampon
Mesto uporabe: lasje
Simptom: občutljivo lasišče, prhljaj, draženje, rdečica
Zdravje: umivanje

Olilab črni šampon je kozmetični šampon za umivanje las in občutljivega lasišče, ki temelji na naravni aktivni snovi Ichthyol.

Šampon je zaradi Ichthyola primeren za nego težav na lasišču, kot so prhljaj, rdečica in razdraženo lasišče. Uporaba Olilab črnega šampona za lase bo vaše lase očistila, lasišče pa bo sijoče. Črni šampon ima naravno črno barvo, visoko gostoto in poseben vonj zaradi Ichthyola.

Pri Olilabu dajejo pri razvoju izdelkov velik poudarek na uporabo čim manj sintetičnih surovin. Črni šampon Olilab je brez sintetičnih dišav, barvil in parabenov.

Področja delovanja:

 • Odpravlja prhljaj,
 • zmanjšuje rdečico in
 • obnavlja.

Uporaba:
Šampon nanesite na mokre lase in nežno vmasirajte ter temeljito izperite.  Ob močnejšem prhljaju šampon uporabljate od 2 do 3-krat na teden, kasneje po potrebi. Učinek šampona se pozna šele po 2-3 dneh uporabe. Priporočljivo je, da med uporabo Olilab črnega šampona ne uporabljate drugega šampona. 

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in s sluznicami. V primeru stika z očmi nemudoma temeljito izperite s čisto vodo. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Nosečnice in doječe matere se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Ob preobčutljivosti je potrebno prekiniti uporabo. Šampon se zelo peni, zato zadostuje že manjša količina šampona.

Shranjevanje:
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temepraturi do 25°C.

Sestavine (INCI):
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Maris Sal, Coco-Betaine, Glycerin, Sodium Shale Oil Sulfonate (Ichthyol), Yucca Schidigera extract, Caprylyl Glycol.

Proizvajalec in dobavitelj:
Olilab d.o.o., Froudeova 7, 10020 Zagreb, Hrvaška.

Več o darilu si preberite tukaj.

Dodatki / Oprema

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...