Omron M7, avtomatski nadlaktni merilnik krvnega tlaka

Omron merilniki z Intellisense tehnologijo merijo krvni tlak že med napihovanjem manšete. Avtomatski nadlaktnimerilnik meri krvni tlak in srčni utrip hitro in natančno.
Več...
Pakiranje 1 komplet
Poštnina Brezplačna poštnina
137,98€

Omron M7 nadlaktni merilnik krvnega tlaka je izredno hitri merilnik krvnega tlaka s Comfort manšeto in vodilno Intellisense tehnologijo. Primeren je za klinično in domačo uporabo.

Omron ComfortCuff (srednji/velik obseg 22-42 cm) je manšeta za srednji in veliki obseg roke. Z uporabo Intelisense tehnologije, s katero aparat kontrolira stopnjo polnjenja manšete in s tem omogoča nebolečo meritev ter klinične validacije, ki potrjuje natančnost meritve, predstavlja vse kar potrebujete za udobno, hitro in natančno meritev krvnega tlaka.

Spomin zadnjih 90 meritev (z datumom in uro), izračun povprečja zadnjih treh meritev in velik LCD zaslon.
Možen priklop preko usmernika. Klinično preverjena natančnost meritev.

3 leta garancije.

Priročna torbica za hranjenje merilnika

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...