Oraflogo junior, gel za dlesni (10 ml)

- rok uporabe 04/2023 -

Medicinski pripomoček Oraflogo junior gel za naravno celjenje dlesni in ustne sluznice je blažilen in zaščitni gel z naravnimi sestavinami, posebej razvit za otroke in najstnike.
Več...
Pakiranje 10 ml
14,24€

Medicinski pripomoček

Oraflogo junior gel za naravno celjenje dlesni in ustne sluznice je blažilen in zaščitni gel z naravnimi sestavinami, posebej razvit za otroke in najstnike. Gel ima prijeten okus po janežu, ne vsebuje alkohola, glutena in sladkorjev. Ne vsebuje barvil, ki bi poškodovala ustno sluznico. Nima neželenih učinkov ali interakcij z drugimi zdravili.

Izdelano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave.

Kdaj Oraflogo uporabljamo? 

Oraflogo junior gel priporočamo pri:

  • vnetih ali poškodovanih dlesnih
  • vzdraženih ustnih tkivih
  • aftah
  • ranah in razjedah
  • krvavečih dlesnih
  • parodontitisih
  • ustnem herpesu
  • odrgninah zaradi ortodontskih pripomočkov
  • poškodovanih dlesnih kot posledici izpadanja mlečnih zob

Uporaba:
Oraflogo junior gel
uporabite 3 krat dnevno po zagotovljeni ustni higieni (npr. čiščenje zob), razen če ni drugače predpisano. Pred in po uporabi si umijte roke. Iztisnite majhno količino gela (dovolj za prekritje prizadetega mesta) na čisto konico prsta ali na vatirano palčko in jo nanesite nežno, direktno na poškodbo. Svetujte otroku naj se z jezikom ne dotika prizadetega področja vsaj nekaj minut po nanosu gela. Gel uporabljajte dokler ne opazite popolnega izboljšanja.

Sestavine:
ORAFLOGO JUNIOR GEL
vsebuje zmes dvanajstih visokokakovostnih sestavin: (hialuronska kislina 0,3%), aloja vera (Aloe Barbadensis), koencim Q10 (Ubiquinone), olje čajevca (Melaleuca Alternifolia), timijan (Thymus), Centella Asiatica, alantoin, sredozemska cipresa (Cypressus Sempervirens), avstralski lešnik (Macadamia Ternifolia), divji kostanj (Aesculus hippocastanum), triplat (Trigonella foenum graecum)),janež (Illicium verum), ki dokazano ugodno delujejo v ustni votlini.

Opozorila:
ORAFLOGO JUNIOR gel je namenjen le za lokalno rabo v ustih. Ne pogoltnite izdelka. 

Pri otrocih mlajših od 12 let priporočamo uporabo gela pod nadzorom odraslih. Ne nanašajte preveliko količine gela naenkrat. Če uporabljate ORAFLOGO JUNIOR gel pri otroku, ga ne nanašajte na zadnji del jezika ali področje grla. Za ORAFLOGO JUNIOR  gel ni znano, da lahko medsebojno vpliva na zdravila. V primeru nosečnosti ali dojenja se za uporabo ORAFLOGO JUNIOR gela posvetujte s svojim zdravnikom, zobozdravnikom ali farmacevtom.

Izogibajte se stika z očmi. V primeru stika z očmi, temeljito splaknite oči z zadostno količino vode. Če se vaši simptomi ne izboljšajo ali celo poslabšajo, kontaktirajte zdravnika, zobozdravnika ali farmacevta.

Ne uporabljajte ORAFLOGO gela v primeru alergij ali preobčutljivosti na katerokoli od navedenih sestavin v izdelku. V primeru vročine, slabosti, težavami z želodcem ali izpuščaji kjerkoli na telesu se takoj posvetujte z zdravnikom.

Dobavitelj: Panakea d.o.o., Savska 10, Ljubljana
Proizvajalec: Medicinalis d.o.o., Savska 10, Ljubljana, Slovenija

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...