Panaceo basic Detox, prah 400 g

Panaceo basic Detox prah je naraven medicinski pripomoček za ojačitev pregrade črevesne stene pri ponavljajoči se telesni obremenitvi in za preprečevanje obremenitev s težkimi kovinami, vnesenimi z živili.
Več...
Pakiranje 400 g
Poštnina Brezplačna poštnina
59,93€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček, prašek
Mesto uporabe: prebavila, želodec
Zdravje: šport

Medicinski pripomoček

Panaceo basic Detox prah je naravni medicinski pripomoček za ojačitev pregrade črevesne stene pri ponavljajoči se telesni obremenitvi in za preprečevanje obremenitev s težkimi kovinami, vnesenimi z živili.

Panaceo Basic-Detox je naravni medicinski pripomoček, ki deluje kot izmenjevalec kationov v želodčno-črevesnem traktu in lahko selektivno veže določene škodljive snovi. Panaceo Basic-Detox ima za osnovo naravni zeolit-klinoptilolit, ki je optimiran z edinstvenim postopkom PMA - Panaceo mikroaktivacijo (PMA zeolit). Biofikalne lastnosti naravne učinkovine so s tem pri PMA zeolitu signifikantno povečane.

Znano je, da lahko različne, predvsem ponavljajoče se telesne obremenitve povzročijo motnjo v delovanju črevesne stene (sindrom leaky-gut ali sindrom prepustnega črevesja). Pri sindromu prepustnega črevesja je črevesna sluznica nefiziološko prepustna. Na ta način prodrejo neželene snovi v krvni obtok. Pregrada črevesne stene varuje telo pred nezaželenimi snovmi, ki se pojavljajo v okolici črevesja. Če je ta pregrada motena, se poveča nevarnost, da škodljive snovi prodrejo skozi črevesno steno in poškodujejo organizem.

Panaceo Basic-Detox doakzano krepi fiziološko funkcijo črevesne stene in s tem zaščitno pregrado telesa pred tujimi snovmi. Poleg tega pomaga PMA zeolit z izmenjavo kationov pod pogoji črevesnega okolja selektivno vezati in reducirati težke kovine, kot so Pb, Cd, As, Ni, Cr, pa tudi amonijak. PMA zeolit se po naravni poti v celoti izloči z blatom.

Stalne kontrole zagotavljajo visoko kakovost in učinkovitost medicinskega pripomočka po evropski smernici 93/42/EGS.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Vzemite 2- do 3-krat dnevno eno poravnano merilno žlico prahu, zmešanega z nekaj vode.

Sestavine v 100 g:
PMA zeolit 90 g, dolomit 10 g (od tega kalcij 2,24 g; magnezij 1,28 g).

Sestava je odvisna od naravnih vplivov.

Vsebina: 400 g

Opozorila:
Če ste noseči ali dojite, če imate zdravstvene težave ali jemljete zdravila, se pred uporabo medicinskega pripomočka Panaceo Basic-Detox posvetujte s svojim zdravnikom. Takoj prenehajte z jemanjem, če opazite kak neobičajen učinek. Bolniki s kroničnim zaprtjem morajo upoštevati, da lahko medicinski pripomoček včasih dodatno poveča zaprtje.

Ne prekoračite običajnega dnevnega odmerka, ne da bi se posvetovali s svojim zdravnikom. Prahu ne vdihavajte. Shranjujte zunaj dosega otrok, mlajših od 6 let. Po uporabi vedno zaprite posodo. Shranjujte na suhem pri sobni temperaturi. Po 28 dneh prekinite jemanje za tri dni.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...