Panaceo Med, prah

Panaceo Med prah je naravni medicinski pripomoček za lajšanje motnje integritete črevesne stene in s tem za preprečevanje možne endotoksemije.
Več...
Pakiranje 360 g
Poštnina Brezplačna poštnina
65,33€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček, prašek
Mesto uporabe: prebavila, želodec
Oznaka: prebava
Zdravje: šport

Medicinski pripomoček

Panaceo Med prah je naravni medicinski pripomoček za lajšanje motnje integritete črevesne stene in s tem za preprečevanje možne endotoksemije.

Panaceo Med je naravni medicinski pripomoček, ki deluje kot izmenjevalec kationov v želodčno-črevesnem traktu in lahko selektivno veže določene škodljive snovi. Panaceo Med ima za osnovo naravni zeolit-klinoptilolit, ki je optimiran z edinstvenim postopkom PMA - Panaceo mikroaktivacijo (PMA zeolit). Biofikalne lastnosti naravne učinkovine so s tem pri PMA zeolitu signifikantno povečane.

Znano je, da lahko različne, predvsem ponavljajoče se telesne obremenitve povzročijo motnjo v integriteti črevesne stene (sindrom leaky-gut ali sindrom prepustnega črevesja). Ob povečani permeabilnosti prodre več tujih snovi in endotoksinov iz črevesja v krvni obtok.

Možni simptomi v zvezi s "prepustnim črevesjem" so težave v prebavnem traktu, zlasti sindrom razdražljivega črevesja, ki ga ovzroči endotoksemija.

Priporočamo, da se posvetujete s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Znanstveno je dokazano, da lahko PMA zeolit signifikantno pozitivno vpliva na integriteto črevesne stene - merljivo z zmanjšano koncentracijo modulatorja tesnih stikov zonulin ("tight junction modulator").

Stalne kontrole zagotavljajo visoko kakovost in učinkovitost medicinskega pripomočka po evropski smernici 93/42/EGS.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Vzemite 3-krat dnevno eno poravnano merilno žlico prahu, zmešanega z nekaj vode.

Sestavine v 100 g:
PMA zeoliot 100 g

Neto količina: 360 g (prah)

Opozorila:
Če ste noseči ali dojite, če imate zdravstvene težave ali jemljete zdravila, se pred uporabo medicinskega pripomočka posvetujte s svojim zdravnikom. Takoj prenehajte z jemanjem, če opazite kak neobičajen učinek. Bolniki s kroničnim zaprtjem morajo upoštevati, da lahko medicinski pripomoček včasih dodatno poveča zaprtje.

Ne prekoračite običajnega dnevnega odmerka, ne da bi se posvetovali s svojim zdravnikom. Prahu ne vdihavajte. Shranjujte zunaj dosega otrok, mlajših od 6 let. Po uporabi vedno zaprite posodo. Shranjujte na suhem pri sobni temperaturi. Po 28 dneh prekinite jemanje za tri dni.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...