Panaceo Sport, 180 kapsul

Panaceo Sport prašek je naravni medicinski pripomoček za zmanjšanje sindroma prepustnega črevesja (leaky-gut) pri povečani telesni obremenitvi.
Več...
Pakiranje 180 kapsul
39,92€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček, kapsule
Mesto uporabe: prebavila, želodec
Zdravje: šport

Medicinski pripomoček

Panaceo Sport prašek je naravni medicinski pripomoček za zmanjšanje sindroma prepustnega črevesja (leaky-gut) pri povečani telesni obremenitvi.

Panaceo Sport je naravni medicinski pripomoček, katerega sestavina (PMA zeolit) deluje kot izmenjevalec kationov v želodčno-črevesnem traktu in lahko selektivno veže določene škodljive snovi. Panaceo Sport ima za osnovo naravni zeolit-klinoptilolit, ki je optimiran z edinstvenim postopkom (PMA - Panaceo mikroaktivacija). Biofizikalne lastnosti naravne sestavine so s tem PMA zeolitu signifikantno povečane.

Znano je, da lahko različne, predvsem ponavljajoče se telesne obremenitve povzročijo motnjo v delovanju črevesne stene. Vedno bolj se zato tudi na športnem področju glede gastrointestinalnih težav govori o simptomu prepustnega črevesja ("leaky-gut"). Sprožijo ga lahko napačen trening, telesna preobremenitev, napačna prehrana ali podobni dejavniki. Zanesljivo lahko postavi diagnozo le zdravnik.

Panaceo Sport dokazano krepi fiziološko funkcijo črevesne stene in s tem zaščitno pregrado telesa pred tujimi snovmi. Poleg tega lahko PMA zeolit z izmenjavo kationov pod pogoji črevesnega okolja selektivno veže in reducira težke kovine, kot so Pb, Cd, As, Ni, Cr, pa tudi amonijak. PMA zeolit se po naravni poti v celoti izloči z blatom.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Vzemite 2- do 3-krat dnevno po 3 kapsule z nekaj vode. Pred tekmo 12 kapsul.

Vsebnost:

Sestavine v kapsuli
PMA zeolit 307,5 mg
Dolomit 75,17 mg
-od tega kalcij 16,8 g
-od tega magnezij 9,6 mg
Maca 27,33 mg
Kapsula: celuloza 90 mg

Opozorila:
Če ste noseči ali dojite, če imate zdravstvene težave ali jemljete zdravila, se pred uporabo medicinskega pripomočka Panaceo Sport posvetujte s svojim zdravnikom. Takoj prenehajte z jemanjem, če opazite kak neobičajen učinek. Bolniki s kroničnim zaprtjem morajo upoštevati, da lahko medicinski pripomoček včasih dodatno poveča zaprtje.

Ne prekoračite običajnega dnevnega odmerka, ne da bi se posvetovali s svojim zdravnikom. Prahu ne vdihavajte. Shranjujte zunaj dosega otrok, mlajših od 6 let. Po uporabi vedno zaprite posodo. Shranjujte na suhem pri sobni temperaturi. Po 28 dneh prekinite jemanje za tri dni.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Lacto Seven Kids vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih mlečnokislinskih bakterij in vitamin D3. Bakterije so v tabletah zaščitene s posebno Bio-Support tehnologijo. Tabletam je dodan vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Potreben je tudi za ohranitev zdravih kosti in zob ter za ...