Panaceo Sport Iso, prašek

Panaceo Sport Iso izkoriša moč vulkanskega naravnega minerala PMA (Panaceo-Micro-Activation) - zeolita za vezavo škodljivih snovi v telesu, ki nam sicer jemljejo energijo.
Več...
Pakiranje 450 g
43,52€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: prašek
Mesto uporabe: mišice, zobje
Vsebnost: minerali
Zdravje: vitalnost, šport

Medicinski pripomoček

Panaceo Sport Iso izkoriša moč vulkanskega naravnega minerala PMA (Panaceo-Micro-Activation) - zeolita za vezavo škodljivih snovi v telesu, ki nam sicer jemljejo energijo. Raven mlečne kisline (laktat) se merljivo zniža, hkrati pa Panaceo telesu dovaja naravni magnezij in naravni kalcij.

Povečanje zmogljivosti je možno le takrat, kadar je telo razbremenjeno škodljivih snovi in telesnih presnovkov. Naravni minerali v Panaceo Sport delujejo kot filter v prebavnem traktu ter razbremenijo telo na naraven način in po naravni poti, kar vodi h krajšemu času regeneracije telesa, merljivemu znižanju laktatne obremenitve, daljšim fazam treninga ter k stabilnejšmu imunskemu sistemu.

Izomaltuloza je optimalna za vztrajnostne športnike: svojo izkazano energijsko vrednost dovaja telesu kontinuirano in enakomerno dalj časa (študija Univerze Wúrzburg).

Antidoping testirano.

Vsebnost:
100 g prahu vsebuje 76,9 g izomaltuloze, 14,4 g aktiviranega zeolita, 3,6 g dolomita (od tega 1,6 g kalcija in 0,7 g magnezija), 1,3 g rastline Maca, 3,8 g naravne arome mandarine.

Sestava je odvisna od naravnih vplivov.

Uporaba:
Pred treningom in tekmo vzemite dve zvrhani jedilni žlici, vmešani v cetrt do pol litra vode.

  • klinoptilolit je naravni vulkanski mineral iz skupine zeolitov. Številne znanstvene študije so potrdile, da ima zeolit izvrstno sposobnost adsorpcije toksinov in tako izboljša zdravstveno stanje,
  • kalcij ima glavno vlogo pri mineralizaciji zob in kosti, pomemben je tudi za krčenje mišic in strjevanje krvi,
  • magnezij  ima fiziološko funkcijo pri nastanku kostnega tkiva in metaboličnih procesih v mišicah,
  • koren make (Lepidium meyenii), vsebuje proteine, železo, cink, magnezij, kalcij, ogljikove hidrate, fosfor in veliko vitaminov.

Odmerjanje
Vzemite 3 kapsule 2-3 krat dnevno, z nekaj vode, med jedjo. Sicer se lahko vzame 6 kapsul pred ali po treningu oz. tekmovanju.
 
Opozorilo
Nosečnice in doječe matere, osebe, ki imajo zdravstvene težave ali jemljejo zdravila, prosimo, da se pred začetkom jemanja PANACEA posvetujejo s svojim zdravnikom. Če se pojavijo neželeni učinki, je potrebno prenehati z jemanjem PANACEA. Bolniki, ki imajo težave z zaprtjem morajo upoštevati, da lahko PANACEO vpliva na povečanje zaprtja. Pred povečanjem priporočenega dnevnega odmerka 12 kapsul se je potrebno posvetovati s svojim zdravnikom.
Shranjujte nedosegljivo otrokom mlajših od 6 let!
Po uporabi plastenko dobro zaprite.
Shranjujte zaščiteno pred vlago, pri sobni temperaturi.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...