Paranit, losjon za dolge lase (150 ml)

+ glavnik za odstranjevanje uši brezplačno.

Paranit losjon za dolge lase je prvi proizvod za odstranjevanje uši in gnid za dolge lase.
Več...
Pakiranje 150 ml
16,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: losjon, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: lasje, lasišče
Oznaka: uši
Zdravje: zaščita, umivanje

Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.

Paranit losjon za dolge lase je prvi proizvod za odstranjevanje uši in gnid za dolge lase, ki klinično dokazano odstrani 100% uši in gnide s samo 1 nanosom. Njegova formula z dvojnim delovanjem z Oxyphthirine uniči uši ter jih onemogoči v vseh fazah življenja. Oxyphthirine se veže na dihalne odprtine uši in gnid, kar jih zaduši in posledično izsuši. Dodatno pa še prodre v jedro gnid in ustavi njihov razvoj. Ker Paranit losjon za dolge lase ne vsebuje insekticidov, uši ne morejo razvijati odpornosti na njegove sestavine.

Kako uporabljati Paranit losjon za dolge lase?

 • Preverite prisotnost naglavnih uši: Uporabite gost glavnik in temeljito preglejte lase vsem družinskim članom; če je le mogoče pri dnevni svetlobi. Pri družinskih članih, pri katerih ste našli naglavne uši, še isti dan začnite z odstranjevanjem, da se izognete prenašanju ali ponovnemu pojavu uši. Suhe lase je lažje pregledovati. Najprej lase počešite, da odstranite vse vozle, nato preglejte pramen za pramenom. Preglejte lasne korenine, predel lasišča za ušesi in na tilniku, saj so uši in gnide na teh delih najpogostejše. Po vsaki uporabi glavnik temeljito očistite v mlačni milnici, da bi se izognili prenašanju.
 • Nanesite Paranit losjon za dolge lase: Ogrnite brisačo okoli otrokovih ramen in nanesite zadostno količino Paranit losjona za dolge lase na suhe lase. Posebno pozorni bodite na področje za ušesi in na vratu. Prekrijte vse lase in celotno lasišče. 150 ml = zadostuje za 1 osebo z dolgimi lasmi ali za 2 osebi s srednje dolgimi do kratkimi lasmi.
 • Pustite delovati eno noč (8 ur): Temeljito vtrite od korenin do konic las. Losjon pustite na laseh preko noči (vsaj 8 ur). To je ključno za učinkovitost delovanja. Lahko uporabite brisačo, da prekrijete blazino.
 • Umijte in počešite lase: Naslednje jutro operite lase z navadnim šamponom. Dobro izperite šampon in še mokre lase temeljito prečešite s priloženim gostim glavnikom, da odstranite odmrle uši in gnide.

Ne pozabite razkužiti okolico. Razkužite oblačila, posteljnino, brisače in ostale predmete (krtače, glavnike itn.), ki so bili v neposrednem stiku z glavo, in sicer tako, da jih operete pri 60°C. Temeljito posesajte hišo in avto, nato pa odvrzite vrečko iz sesalca. Lahko pa tudi pustite vse stvari v zaprti vreči od 2 do 3 dni, saj uši ne morejo preživeti brez hranjenja.

Ponavljanje postopka ni potrebno. Postopek odstranjevanja je zaključen in vaš otrok je ponovno brez uši. Nekaj mrtvih jajčec lahko še ostane v laseh, vendar bodo izginila sama od sebe.

Vendar pa je možno, da osebe, ki so že odpravile uši, le-te ponovno dobijo od posameznikov, ki jih niso odpravljali (na primer v šoli). V tem primeru lahko ponovimo, brez tveganja uporabite Paranit losjon za dolge lase, saj bo še vedno tako učinkovit in varen.

Sestavine:
Oxyphthirine (Caprylic triglyceride, Dimethicone, Diisopropyl adipate), Tocopheryl acetate, Xanthan gum, Glycerine, Propylene glycol, Demineralised water.

Opozorila:
Tega izdelka naj ne uporabljajo osebe alergične na katerokoli od sestavin in otroci mlajši od 6 mesecev. Nosečnost in dojenje: Neželeni učinki ob uporabi Paranit losjona za dolge lase med nosečnostjo niso poznani. Vsekakor pa je med nosečnostjo in dojenjem priporočljivo, da se pred uporabo vedno posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

Samo za zunanjo uporabo. V primeru zaužitja se posvetujte z zdravnikom. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico (usta, nos). Če pride izdelke v stik z očmi, jih izperite z veliko čiste vode. Proizvoda ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli od sestavin.

Shranjujte na suhem mestu, pri sobni temepraturi. Ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti navedenega na vsebniku. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Dodatki

Namesto izdelka poskusite

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...