akcija

Paranit, šampon za zaščito pred naglavnimi ušmi (200 ml)

Vsi izdelki Paranit so vam na voljo 15% ugodneje.
Paranit šampon za zaščito pred ušmi lase hkrati čisti in šciti pred ušmi.
Več...
Pakiranje 200 ml
Redna cena 10,07€
8,56€

Nežna formulacija lase umije in zaščiti pred naglavnimi ušmi tako, da prekine življenjski krog uši in jih ustavi, še preden se lahko naselijo. Zaščita pred ušmi še nikoli ni bila enostavnejša. Šampon lahko uporabljajo odrasli in otroci, starejši od 24 mesecev. 

  • Nežen
  • Prijetnega vonja
  • Za vso družino 

Uporaba:
Namesto vašega običajnega šampona, uporabljajte Paranit šampon za zaščito pred ušmi 2 tedna na vsake 2 do 3 dni, kar je ključno za njegovo učinkovitost. Primeren je za uporabo med izbruhi naglavnih uši, na primer ob pojavu uši v šoli ali družini, izbruhi uši pa so pogosti na začetku šolskega leta ali med letovanjem otrok.

Navodila za uporabo:

  1. Nanesite dovolj Paranit šampona za zaščito pred ušmi na mokre lase in dobro vmasirajte. Pustite delovati 3 minute.
  2. Sperite lase in poskrbite, da dobro izperete šampon.
  3. Posušite in oblikujte lase kot po navadi. 

Shranjevanje:
Shranjujte pri sobni temperaturi. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Pri odstranjevanju ravnajte v skladu z lokalnimi smernicami o ravnanju z odpadki. 

Sestavine:
Voda, glicerol, natrijev makrogol dodecilsulfat, makrogol glicerileter-7 kokoat, heksadecilhidroksietilceluloza, benzilalkohol, hidroksipropiltrimonijev klorid, kokamidopropildimetilglicin, olje sončničnih semen (Helianthus annuus L., sončnica), silicijev dioksid, olje pomaranče (Citrus aurantium dulcis, pomaranca), natrijev klorid, dehidroocetna kislina, sečnina, natrijev laktat, mlečna kislina, dišava, sredstvo za uravnavanje pH vrednosti, sredstvo za ohranjanje vlage, benzojska kislina, benzilsalicilat, geraniol, benzilbenzoat, benzilacetat, metil antranilat, p-krezil metil eter. 

Delovanje:
Kokamidopropildimetilglicin = odstrani lipide iz povrhnjice uši in nimf (prva razvojna stopnja uši, ki še ne leže gnid); če izdelek uporabljamo dva tedna tako uničimo odrasle uši in nimfe in ustavimo infestacijo z ušmi že na začetku.

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...