Parasidose kremni gel z glavnikom in kapo

Parasidose kremni gel z glavnikom in kapo je gel za odstranjevanje uši in gnid z enim samim 15-minutnim nanosom.
Več...
Pakiranje 200 ml + glavnik + kapa
13,50€

Zunanje embalaže ne zavrzite. Vsebuje informacije, ki jih boste morda potrebovali kasneje.

Parasidose kremni gel z glavnikom in kapo je gel za odstranjevanje uši in gnid z enim samim 15-minutnim nanosom. Deluje tako, da zamaši njihove dihalne poti.

Primeren je tudi za otroke, starejše od 3 mesecev, za nosečnice in doječe matere. Obvezno je razuševanje vseh članov družine hkrati.

Z aktivnim kompleksom naravnega izvora.

Uporaba:
Izdelek nanesite na suhe lase, pramen za pramenom, čim bližje lasišču. Enakomerno porazdelite izdelek po celotnem lasišču in laseh. Na glavo nadenite zaščitno kapo Parasidose. Pustite, da izdelek deluje 15 minut. Snemite in zavrzite zaščitno kapo. Nato z glavničkom Parasidose pozorno in temeljito razčešite lase, začenši pri korenu las, da odstranite odmrle zajedavce. Glavniček po vsakem potegu obrišite z robčkom in glavniček redno izpirajte, da z njega odstranite odmrle uši in gnide. Lase enkrat umijte z vašim običajnim šamponom in jih temeljito izperite. Preprečite stik z očmi.

Postopek je končan.

Sestavine:
Biococidine, konzervansi, dišave, pomožne snovi.

Ne vsebuje parabenov, fenoksi etanola in alergenov.

Pakiranje vsebuje:

 • Kremni gel za odstranjevanje uši in gnid (200 ml): Oblika tube in aplikator za natančen nanos omogočata hitro in enostavno uporabo ter nanos izdelka blizu korena las, kjer se zadržujejo uši in gnide.
 • Zaščitno kapo: Po nanosu kremnega gela na lase prepreči njegov stik s pohištvom (kavč, stoli idr.). Namenjena je za osebno in enkratno uporabo. Po uporabi zavrzite.
 • Kovinski glavniček za odstranitev odmrlih uši in gnid.

Opozorila:
Ne zaužijte. Preprečite stik z očmi in sluznicami. Ob morebitnem stiku izperite z obilico tekoče vode. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Tveganja za pojav alergije ali preobčutljivosti za katerokoli izmed sestavin ni mogoče izključiti. Izdelek shranjujte na temperaturi, nižji od 40 °C. Ne uporabljajte po izteku roka uporabe, ki je naveden na embalaži.

Dodatki

Namesto izdelka poskusite

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 26.2. do 8.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.