Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Sladki Pelin, ekstrakt sladkega pelina (50 ml) | Pel1n

- rok uporabe 11/2018 -

Sladki pelin - naravni ekstrakt slovenskega porekla. Pel1n vsebuje izvlečke sladkega pelina, pobranega v Sloveniji, ki se lahko uporabljajo 3 do 5 krat na dan (na prazen želodec).
Več...
Pakiranje 50 ml
25,00€

Sladki pelin - Pel1n

Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je kvantificiran, kar pomeni da je uravnan na določeno območje vsebnosti sestavin (posušenega sladkega pelina, ekstrakta sladkega pelina in artemizinina).
Nosilno olje za sladki pelin Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je izbrano zelo pozorno. 100% sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline ima nevtralen vonj in okus, podobno sestavo maščobnih kislin kot oljčno olje, je prejemnik znaka varovalnih živil, ki označuje živila, ki so po merilih Svetovne zdravstvene organizacije koristna za človekovo zdravje in je naravni vir vitamina E.

Kako uporabljati sladki pelin?

Priporočeni odmerek je ena kapalka (0,7 ml) 3 do 5 krat dnevno na prazen želodec (najmanj eno uro pred jedjo ali dve uri po jedi).

Vsebnost in sestavine:

 • en odmerek oziroma kapalka (0,7 ml) vsebuje 1,5-2,0 mg kvantificiranega CO2 ekstrakta lista in cvetnega brsta sladkega pelina (ekvivalentno 150-200 mg posušenega lista in cvetnega brsta sladkega pelina), ki ustreza 31-39 μg artemizinina.
 • 100-% jedilno sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline.

Kvantificirani COekstrakt sladkega pelina
Pel1n vsebuje ekstrakt sladkega pelina pridobljenega po inovativni metodi s superkritičnim CO2 (ogljikov dioksid je ena izmed komponent zraka, podobno kot kisik)ki omogoča, da se iz sladkega pelina izločijo samo tiste snovi, ki so za organizem koristne. Po ekstrakciji se CO2 povsem izloči, tako da je dobljeni ekstrakt popolnoma čist in polnovreden brez kakršnihkoli zaostalih topil in brez alkohola.

Kakovost sladkega pelina

Kakovost izdelkov Pel1n je pred prodajo preverjena v analiznih laboratorijih Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano in Fakultete za farmacijo.

Lastnosti:

 • Primerno za vegetarijance in vegane.
 • Ne vsebuje dodanega sladkorja.
 • Ne vsebuje glutena.
 • Ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov ali drugih dodatkov.
 • Ne vsebuje alergenov.

Stekleničke so izdelane iz mironskega stekla, ki zagotavlja ustrezno zaščito pred UV svetlobo in ostalimi zunanjimi vplivi.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. 

Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere.

Izdelek ni primeren za otroke in mladostnike do starosti 18 let.

Ekstrakt ni namenjen za preprečevanje in zdravljenje bolezni in bolezenskih stanj.

Shranjevanje
Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Država porekla: Slovenija.
Dobavitelj: Herbify, proizvodnja in trženje zeliščnih izdelkov d.o.o, Stara cesta 20 2311 Hoče
Proizvedeno v Sloveniji za: Herbify, proizvodnja in trženje zeliščnih izdelkov d.o.o, Stara cesta 20 2311 Hoče.

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...