izbor

Sladki Pelin, ekstrakt sladkega pelina (50 ml) | Pel1n

Sladki pelin - naravni ekstrakt slovenskega porekla. Pel1n vsebuje izvlečke sladkega pelina, pobranega v Sloveniji, ki se lahko uporabljajo 2 do 4 krat na dan (na prazen želodec).
Več...
Pakiranje 50 ml
29,99€

Sladki pelin - Pel1n

Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je kvantificiran, kar pomeni da je uravnan na določeno območje vsebnosti sestavin (posušenega sladkega pelina, ekstrakta sladkega pelina in artemizinina).

Nosilno olje za sladki pelin Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je izbrano zelo pozorno. 100-% sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje, ima nevtralen vonj in okus ter je prejemnik znaka varovalnih živil, ki označuje živila, ki so po merilih Svetovne zdravstvene organizacije koristna za človekovo zdravje in je naravni vir vitamina E.

Kako uporabljati sladki pelin?

Priporočeni odmerek je ena kapalka (en stisk kapalke - napolni se malo čez polovico - 0,7 ml) 2 do 4 krat dnevno na prazen želodec (najmanj eno uro pred jedjo ali dve uri po jedi).

Vsebnost in sestavine:

 • en odmerek oziroma kapalka (0,7 ml) vsebuje 6,3-8,5 mg kvantificiranega CO2 ekstrakta lista in cvetnega brsta sladkega pelina (ekvivalentno 150,0-200,0 mg posušenega lista in cvetnega brsta sladkega pelina), ki ustreza 2,5-3,4 mg artemizinina.
 • 100-% jedilno sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje.

Kvantificirani COekstrakt sladkega pelina
Pel1n vsebuje ekstrakt sladkega pelina pridobljenega po inovativni metodi s superkritičnim CO2 (ogljikov dioksid je ena izmed komponent zraka, podobno kot kisik)ki omogoča, da se iz sladkega pelina izločijo samo tiste snovi, ki so za organizem koristne. Po ekstrakciji se CO2 povsem izloči, tako da je dobljeni ekstrakt popolnoma čist in polnovreden brez kakršnihkoli zaostalih topil in brez alkohola.

Kakovost sladkega pelina

Kakovost izdelkov Pel1n je pred prodajo preverjena v analiznih laboratorijih Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano in Fakultete za farmacijo.

Lastnosti:

 • Primerno za vegetarijance in vegane.
 • Ne vsebuje dodanega sladkorja.
 • Ne vsebuje glutena.
 • Ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov ali drugih dodatkov.
 • Ne vsebuje alergenov.

Stekleničke so izdelane iz mironskega stekla, ki zagotavlja ustrezno zaščito pred UV svetlobo in ostalimi zunanjimi vplivi.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelek ni primeren za otroke in mladostnike do starosti 18 let. Prehransko dopolnilo ni namenjeno preprečevanju in zdravljenju bolezni in bolezenskih stanj.

Shranjevanje
Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Država porekla: Slovenija.
Dobavitelj: Herbify, proizvodnja in trženje zeliščnih izdelkov d.o.o, Stara cesta 20 2311 Hoče
Proizvedeno v Sloveniji za: Herbify, proizvodnja in trženje zeliščnih izdelkov d.o.o, Stara cesta 20 2311 Hoče.

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje.

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje.

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje. Akcija traja od 01.4. do 2.5.2021. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v ...