Pernaton, Roll-on gel (75 ml)

Geli Pernaton, izdelani v skladu s strogimi standardi kakovosti, vsebujejo edinstvene naravne hranljive in blagodejne snovi iz morja.
Več...
Pakiranje 75 ml
12,96€

Njihova glavna sestavina je perna ekstrakt, pridobljen iz zelenoustne školjke (Perna canaliculus). Perna ekstrakt je bogat z GAG (glikozaminoglikani), ki so pomemben gradnik tkiv v telesu.

Zaradi vsebnosti mentola ob vtiranju Pernaton Gel Roll-ona a v kožo občutimo takojšnje blagodejno hlajenje. Masaža in vsebnost dodanih eteričnih olj pospešujejo prekrvavitev, kar daje prijeten občutek toplote, v tkivu se poveča pretok krvi. 

Pernaton Gel Roll-on lahko uporabljamo večkrat na dan tudi daljše časovno obdobje.

Pernaton Gel odlikujejo:

  • prijeten morski vonj
  • nemastnost
  • hitro vpijanje v kožo. 

Prednost Pernaton Gel Roll-ona je čist in ciljna aplikacija.

Uporaba:
Dva do tri odmerke gela nežno vtrite na želeno mesto: zatilje, ramena, hrbet, komolec, laket, roke, kolena, noge ali stopala. Športniki uporabljajo Pernaton Gel Roll-on pred ogrevanjem za pripravo na športne napore in pospešitev prekrvavitve, po športni aktivnosti pa za hitro sprostitev in boljšo regeneracijo.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali poškodovano kožo. Ne uporabljajte pod zračno neprepustnimi povoji. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Narejeno v Švici.

Sestavine (INCI):
AQUA / WATER, ISOPROPYL ALCOHOL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MENTHOL, TROMETHAMINE, CARBOMER, MUSSEL EXTRACT, GLYCOSAMINOGLYCANS, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM HYALURONATE.

Proizvajalec: Doetsch Grether AG, CH Basel, Švica Doetsch Grether GmbH, D-Lörrach
Uvoznik in distributer: Orbico d.o.o., Verovškova 72, 1000 Ljubljana.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Lacto Seven Kids vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih mlečnokislinskih bakterij in vitamin D3. Bakterije so v tabletah zaščitene s posebno Bio-Support tehnologijo. Tabletam je dodan vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Potreben je tudi za ohranitev zdravih kosti in zob ter za ...