Perskindol Active Fluid (250 ml)

Perskindol Active Fluid je naravno sredstvo za nego v predelu mišic in sklepov. Lahko ga uporabljate PRED ali PO fizični ali športni aktivnosti ter za splošno dobro počutje.
Več...
Pakiranje 250 ml
11,02€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: sklepi, mišice, roke, noge, hrbet, telo
Zdravje: šport, starost

Perskindol Active Fluid je naravno sredstvo za nego v predelu mišic in sklepov. Lahko ga uporabljate PRED ali PO fizični ali športni aktivnosti ter za splošno dobro počutje.

Perskindol  Active Fluid je naravno sredstvo za nego v predelu mišic in sklepov. 

Dvojno delovanje: 

  • takojšnji učinek hlajenja
  • hitro ogreva in pomirja 

Perskindol Active  ob nanosu zaradi mentola zagotavlja takojšen in prijeten občutek hlajenja, ki se kmalu spremeni v ogrevanje, kar je posledica skrbno izbrane kombinacije eteričnih olj.

Perskindol Active Fluid lahko uporabljate PRED ali PO fizični ali športni aktivnosti ter za splošno dobro počutje. Prijeten naravni vonj se hitro vpija. Ne masti in pušča madežev. Roke in koža po nanosu dihajo. 

Uporaba: 
Perskindol Active lahko uporabljamo večkrat dnevno, tako da ga vtremo na želeno mesto (hrbet, roke, noge, vrat, komolci, kolena, ramena, zapestja, stopala). 

V skladu s področjem uporabe in individualnimi željami se lahko odločimo za PERSKINDOL Active Gel, Perskindol Active Fluid ali Perskindol Active Spray.

PERSKINDOL Active Fluid je primeren predvsem pri uporabi na večjih površinah.

Opozorila: 
Ne prekrivajte in ne povijajte.
Ne uporabljajte pri ranah ali pri poškodovani koži.
Shranjujte nedosegljivo otrokom.
Preprečite stik z očmi.

Sestavine (INCI):
Aqua, Isopropyl alcohol, Menthol, Pinus sylvestris, Hydroxy propylcellulose, Citrus aurantium dulcis, Gaultheria procumbens, Citrus aurantium bergamia, Citrus medica limonum, Terpineol, Terpineol Acetat, Ethyl acetat, Benzly benzoat, Rosmariuns officinalis, Lavandula  angustifolia, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral, Linalool.

Eucerin Sun vam je na voljo 20% ugodneje!

Eucerin Sun vam je na voljo 20% ugodneje!

Izdelki Eucerin Sun za zaščito pred soncem, so vam pred pričetkom poletja na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 23.4. do 5.5.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popust ne velja za pakete ...