Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Phyto 9, hidratantna krema za lase

Hranljiva dnevna krema z 9 rastlinskimi izvlečki, primerna za suhe lase, predvsem konice.
Več...
Pakiranje 50 ml
16,81€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: lasje
Simptom: suhi lasje
Zdravje: vlaženje, zaščita

Hranljiva dnevna krema je obogatena z izvlečki 9 rastlin in oljem makadamije, nemudoma navlaži, zgladi in zaščiti neubogljive lase, pri tem pa preprečuje naelektrenost las in cepljenje konic. Lasje so po uporabi svilnato mehki in neverjetnega sijaja.

 • Navlaži, nahrani in zgladi.
 • Preprečuje cepljenje konic.
 • Preprečuje naelektrenost las.
 • Zagotavlja mehkobo, prožnost in lesk las pri tem jih ne obteži.

Pozitivni učinki in rezultati:
Lahka krema brez izpiranja obogatena z rastlinskimi izvlečki lasem povrne mehkobo in sijaj. Dnevno zaščiti lase pred zunanjimi vplivi in preprečuje cepljenje konic. Lase navlaži, ob tem jih ne obteži, in zgladi ter preprečuje naelektrenost las.

Lasje so izjemno sijoči in svilnato mehki.

Aktivne sestavine:
Repinec, ognjič, slez, rožmarin, žajbelj, soja, olje makadamie, šentjanževka.

Uporaba:
Nanesite na vlažne lase osušene z brisačo, odmerite manjšo količino izdelka na dlan in nanesite na lase, predvsem se osredotočite na konice las. Brez izpiranja. Phyto hkrati priporoča uporabo Secret de Nuit nočne nege za lase.

Sestavine (INCI)
ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT LECITHIN PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT HYPERICUM PERFORATUM FLOWER EXTRACT ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT SALIX ALBA (WILLOW) LEAF EXTRACT SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT GLYCERIN PROPYLENE GLYCOL TOCOPHEROL BUTYLPARABEN ETHYLPARABEN PHENOXYETHANOL PROPYLENE GLYCOL STEARATE POLYSORBATE 20 SORBITAN LAURATE PROPYLENE GLYCOL LAURATE CITRIC ACID POTASSIUM SORBATE SODIUM DEHYDROACETATE SODIUM BENZOATE.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku štirih delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...