Phytogarda Fermentix Plus Junior, stekleničke

Fermentix Plus Junior je prehransko dopolnilo s specifičnimi in toplotno inaktiviranimi (tindaliziranimi) mlečnokislinskimi bakterijami, vlakninami in vitamini skupine B (B1, B2, B3, B6, B12).
Več...
Pakiranje 12 x 10 ml
14,00€

Fermentix Plus Junior je prehransko dopolnilo s specifičnimi in toplotno inaktiviranimi (tindaliziranimi) mlečnokislinskimi bakterijami, vlakninami in vitamini skupine B (B1, B2, B3, B6, B12).

Okus jagode. Ne vsebuje glutena.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
1 steklenička  1 do 2 krat dan. Izdelek lahko jemljete po potrebi, med ali po obrokih; nerazredčenega ali razredčenega v vročih ali hladnih pijačah. Pred uporabo pretresite.

Vsebnost:

  1 steklenička 2 steklenički
Arabinogalaktan 250 mg 500 mg
Toplotno inaktiviran L. acidophilus HA122  4 mld celic 8 mld celic
Toplotno inaktiviran L. casei HA108 1 mld celic 2 mld celic
Niacin (vitamin B3) 4,8 mg (30 % PDV) 9,6 mg (60 % PDV)
Tiamin (vitamin B1) 0,33 mg (30 % PDV) 0,66 mg (60 % PDV)
Riboflavin (vitamin B2) 0,42 mg (30 % PDV) 0,84 mg (60 % PDV)
Piridozin (vitamin B6) 0,42 mg (30 % PDV) 0,84 mg (60 % PDV)
Cianokobalamin (vitamin B12) 0,75 mcg (30 % PDV) 1,5 mcg (60 % PDV)

*%PDV - priporočen dnevni vnos v skladu z Reg. 1169/2011

Sestavine:
Voda, fruktoza, arabinogalaktan, Lactobacillus acidophilus HA-122 tindalizat*; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; aroma, konzervansi: kalijev sorbat, natrijev benzoat; Lactobacillus casei HA-108 tindalizat*; niacin (vitamin B3), vitamin B2 (natrijev riboflavin 5'-fosfat), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B1 (tiamin hidroklorid), vitamin B12 (cianokobalamin).

*Vsebuje sojo in mleko

Alergeni: Vebuje sojo in mleko

Opozorila:
Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok. Prehranska dopolnila ne smejo biti nadomestilo za pestro zdravo prehrano, uravnotežen in zdrav način življenja. Možne so manjše spremembe barve ali okusa ter nastanek usedline, ki se raztopi s stresanjem. To je povezano z normalno spremenljivostjo sestavin naravnega izvora in ni pokazatelj spremembe kakovosti izdelka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru zaščiteno pred svetlobo in neposredno toploto. Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan meseca /leta navedenega dnu škatle. Datum izteka roka izdelka je označen na vsaki enoodmerni steklenički in škatli.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...