Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Phyto Huile D'ales, vlažilni tretma z esencialnimi olji - ampule

Intenzivna vlažilna nega za barvane, suhe ali dehidrirane lase je idealni izdelek za vse tiste, ki barvate svoje lase.
Več...
Pakiranje 5 x 10 ml
18,78€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Mesto uporabe: lasje
Simptom: suhi lasje, draženje
Zdravje: vlaženje

Intenzivna vlažilna nega za barvane, suhe ali dehidrirane lase je idealni izdelek za vse tiste, ki barvate svoje lase. Edinstvena formula, poimenovana po ustanovitelju Phyto, je mešanica esencialnih olj, ki vlažijo, mehčajo in povrnejo sijaj suhim lasem. Prodre globoko v las, ga vlaži in zmehča, poudari barvo in izboljša sijaj barvanim lasem, zaščiti lase in lasišče pred izsušitvijo med barvanjem ter je primeren za vse tipe las in lasišča.

Pozitivni učinki in rezultati:
Edinstvena mešanica esencialnih olj lase navlaži in jim povrne sijaj. Intenzivni vlažilni tretma, ki se uporablja pred šamponom, lase naredi bleščeče sijoče in navlažene. Prav tako je primeren za barvane lase. Uporabite olje pred barvanjem las, da zaščitite lase in lasišče. Lase v trenutku obnovi in jih poživi.

Aktivne sestavine:
Ricinusovo olje, ki vlaži, mehča in obnavlja hidrolipidni zaščitni sloj ter eterična olja žajblja, limone, rožmarina, brinovih jagod.

Uporaba:
Nanesite na suhe lase pred šamponom. Odstranite zgornji del ampule in namestite priloženo razpršilo. Razporedite olje po celotni dolžini. Masirajte lasišče in konice. Pustite delovati 15 do 30 minut. Temeljito sperite in nadaljujte z šamponom.

Sesatvine (INCI):
Calendula Officinalis Flower Extract, PEG-35 Castor Oil (Dérivé d'Huile de Ricin), Sodium Lauroyl Oat Amino Acids (Dérivé d'Acides Aminés d'Avoine, Palmitoyl Hydrolized Wheat Protein (Dérivé d'Acides Aminés de Blé), Salvia Officinalis (Sage) Oil (Sauge), Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil (Citron), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil (Romarin), Juniperus Communis Fruit Oil (Baie de Genièvre) Zea Mays (Corn) Oil (Huile de Germe de Maïs), Vinegar/Acetum, Limonene, Linalool, Beta-Carotene, Aqua, Tocopherol, Phenoxyethanol, Sodium Bisulfite, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...