Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Phyto Huile Soyeuse, vlažilno olje v emulziji

Izjemno lahka formula, ki se hitro vpije v lase in se ne izpira. Tanke lase izjemno navlaži, omogoča negovan videz las in naredi lase svilnato mehke na otip.
Več...
Pakiranje 100 ml
24,74€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje, emulzija
Mesto uporabe: lasje
Zdravje: vlaženje

Izjemno lahka formula, ki se hitro vpije v lase in se ne izpira. Tanke lase izjemno navlaži, omogoča negovan videz las in naredi lase svilnato mehke na otip. 

Intenzivno navlaži:

  • Doda sijaj.
  • Preprečuje naelektrenost.
  • Lahkota formula.

Pozitivni učinki in rezultati:
Huile Soyeyuse združuje lahkotnost kreme z močjo olja. Vsestranski izdelek, ki se lahko uporablja pred sušenjem las za mehke in navlažene lase ali kot končna nega las, ki zgladi lase in doda sijaj. Preprečuje naelektrenostjo las. Lasje so po uporabi zdravega videza in svilnato mehki na otip.

Aktivne sestavine: 
Ognjičevo in rožmarinovo olje, izvleček sleza. 

Uporaba:
Na vlažne lase: popršite manjšo količino izdelka v dlan in s prsti nanesite izdelek na vlažne lase po pramenih in konicah las, da lasem dodate mehkobo in sijaj. V nadaljevanju lase posušite kot običajno.
Na suhe lase: popršite manjšo količino izdelka v dlan in s prsti nanesite izdelek po pramenih in konicah las, da lasem dodate mehkobo in sijaj. Oblikujte kot ponavadi in po potrebi postopek ponovite.

Sestavine (INCI):
SALIX ALBA (WILLOW) LEAF EXTRACT AQUA/WATER/EAU  SODIUM LAURETH SULFATE COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE SODIUM LAUROYL SARCOSINATE POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6 SALICYLIC ACID SODIUM CITRATE TARAKTOGENOS KURZII SEED OIL CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE GLYCERIN PIROCTONE OLAMINE COCO-GLUCOSIDE GLYCERYL OLEATE PROPANEDIOL SODIUM SHALE OIL SULFONATE CAESALPINIA SPINOSA GUM POLYQUATERNIUM-10 PANTHENOL JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD OIL POLYQUATERNIUM-7 MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL SODIUM PHYTATE CITRIC ACID MELALEUCA LEUCADENDRON CAJAPUT OIL MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL SOPHORA JAPONICA FLOWER EXTRACT PIPER NIGRUM (PEPPER) FRUIT EXTRACT SODIUM BENZOATE SODIUM CHLORIDE SODIUM LAUROYL LACTYLATE BUTYLENE GLYCOL INGA ALBA BARK EXTRACT METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE METHYLISOTHIAZOLINONE HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE TOCOPHEROL (LIMONENE) (Autres exigences dont l'étiquetage est exigé par l'article 19, paragraphe 1, point g du Règlement (CE) n°1223/2009)

V mesecu novembru vam je kozmetika A-Derma na voljo 20% ugodneje.

V mesecu novembru vam je kozmetika A-Derma na voljo 20% ugodneje.

V novembru vam ponujamo dermatološko linijo izdelkov za nego in čiščenje občutljive kože A-Derma 20% ugodneje. Aktivna dermatološka nega A-Derma je linija izdelkov za nego in čiščenje občutljive kože, katere osnovna aktivna sestavina je naravni ekstrakt ovsa. Oves je dobro poznana žitarica, ki jo ...