Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Phytoelixir, izjemno hranljivo olje

Luksuzno olje je izjemno lahkotno in zelo enostavno za izpiranje.
Več...
Pakiranje 75 ml
26,38€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Mesto uporabe: lasje
Simptom: suhi lasje, poškodovani lasje
Zdravje: zaščita, vlaženje

Privoščite lasem nego, ki si jo zaslužijo. Luksuzno olje je izjemno lahkotno in zelo enostavno za izpiranje. Formula prodre v vsak las posebej in obnovi poškodovane in suhe lase, ter jim povrne živahnost in sijaj. Še posebej je obogateno z vitaminom E in ultra hranljivim rumenjakom, mešanica olja kamelija in karanja za regeneracijo in zaščito lasnega vlakna pred zunanjimi vplivi. Lase v trenutku nahrani in vzpostavi mehkobo, elastičnost in sijaj. 98% naravnih sestavin.

Pozitivni učinki in rezultati:
Že majhna količina tega močno koncentriranega »elixirja« lasem povrne moč, obnovi zelo suhe in poškodovane lase. Pomemben korak pri negi suhih las.

Aktivne sestavine:
Olje kamelije, ki neguje in ščiti lase, koruzni kalčki so bogati z esencialnimi maščobnimi kislinami, rumenjak, ki krepi in nadomešča izgubljene lipide in peptide in olje karanje, ki vlaži in ščiti pred zunanjimi vplivi.

Uporaba:
Olje začnite nanašati od sredine dolžine las vse do konic. Masirajte nežno in razporedite izdelek po dolžini, osredotočite se na konice. Pustite delovati 10 min, odvisno od potrebe in suhosti las, temeljito sperite nato nego nadaljujte s šamponom. Olje uporabite 1x do 2x na teden (5 zaporednih tednov) nato nadaljujte enkrat tedensko za vzdrževanje. Za popolno nego suhih las uporabite Phytopolleine olje za stimulacijo lasišča na lasišču in phytoelixir olje za nego dolžine las in konic, pustite delovati 20 min.

Sestavine (INCI):
Zea Mays (Corn) Germ Oil, Zea Mays (Corn) Oil Squalane, Camellia Oleifera Seed Oil, Parfum (Fragrance), Pongamia Glabra Seed Oil, Ovum Oil (Huile d'Oeuf), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Lipids, Tocopherol.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...