Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Phytoelixir, šampon

Intenzivni hranljivi šampon za suhe lase.
Več...
Pakiranje 200 ml
21,01€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: šampon
Mesto uporabe: lasišče
Simptom: suhi lasje, poškodovani lasje
Zdravje: umivanje, zaščita

Izjemno suhi lasje.

Phytoelixir šampon je nežen peneči šampon, ki vsebuje cvetlični vosek narcise ter vkapsulirano makadamijevo olje, ki se postopoma sprošča ter pri tem nahrani in obnovi izjemno suhe lase. Esencialni lipidi so obnovljeni. Lasje so nemudoma preoblikovani in rezultati so vidni daljše obdobje.

  • Lasje so po uporabi mehki in sijoči.
  • Nahrani in okrepi lase.
  • Zaščiti lase pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.

Aktivne učinkovine: 
Olje makadamije in vosek narcis.

Pozitivni učinki in rezultati:
Luksuzni nežni peneči se šampon, ki je oblikovan posebej za poškodovane lase, ki jih nahrani, zaščiti in polepša. Primerno tako za tanke kot močne in goste lase.

Uporaba:
Nanesite majhno količino šampona na mokre lase. S krožnimi gibi masirajte lasišče, šampon pustite na lasišču, da deluje 2 do 3 minute. Temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.

Sestavine (INCI):
SAPONARIA OFFICINALIS LEAF/ROOT EXTRACT AQUA/WATER/EAU SODIUM LAUROYL SARCOSINATE COCAMIDOPROPYL BETAINE GLYCERIN CITRIC ACID SODIUM CHLORIDE DISODIUM COCOAMPHODIACETATE PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE PROPYLENE GLYCOL POLYACRYLATE-33 POLYQUATERNIUM-22 PARFUM/FRAGRANCE GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE COCO-GLUCOSIDE GLYCERYL OLEATE LAURYL PYRROLIDONE TRIETHANOLAMINE HYDROLYZED PEA PROTEIN COCONUT ACID SODIUM BENZOATE PANTHENOL SODIUM SALICYLATE STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER POLYGLYCERYL-3 DISTEARATE COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL POLYSORBATE 60 PHENOXYETHANOL MYRISTIC ACID PALMITIC ACID STEARIC ACID NARCISSUS POETICUS FLOWER WAX POTASSIUM SORBATE BENZYL ALCOHOL BENZOIC ACID TRITICUM VULGARE (WHEAT) FLOUR LIPIDS TOCOPHEROL HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE LECITHIN ASCORBYL PALMITATE.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...