Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Phytokeratine Extreme, krema

Obnovitvena krema za zelo poškodovane lase; zaščiti lase pred toplotno obdelavo.
Več...
Pakiranje 100 ml
28,55€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: lasje
Zdravje: zaščita

Ta hranljiva, fluidna krema lasem povrne sijaj in negovan videz. Lahkotna tekstura se nemudoma vpije in lase obogati s hranljivimi sestavinami in jih ob tem ne obteži. Luksuzna formula preprečuje cepljenje konic, izsušenost in statičnost las. Po uporabi so lasje svilnato mehki in obdani s sijajem.

  • Preprečuje cepljenje konic.
  • Lasje so izredno sijoče in mehke na dotik.
  • Zaščiti lase do 220 C toplotne obdelave.
  • Zgladi in omogoča enostavno oblikovanje.
  • Ščiti lase pred ne željenim kodranjem zaradi vlage in preprečuje naelektrenost las.

Pozitivni učinki in rezultati:
Razkošna krema brez izpiranja globinsko hrani in obnavlja lase ter jim povrne gladkost, sijaj in prožnost. Lahkotna tekstura se hitro vpija in polepša lase v trenutku že od prvega nanosa. Obogatena z obnovitvenim rastlinskim keratinom in dragocenimi hranljivimi sestavinami, kot so maslo sapote in oljem baobab – ta globinsko obnovitvena formula poživi še tako suhe in poškodovane lase.

Aktivne sestavine:
Maslo sapote: 2x bolj obogateno z omega 6 maščobnimi kislinami lase zmehča, zaščiti in obnovi.
Baobob Oil: Obnovi hidrolipidni sloj; poveča prožnost in okrepi lase.
Botanical Keratin: Biomimetični kompleks 18 različnih aminokilin, posnema naravni lasni keratin.

Uporaba:
Nanesite 2 do 4 potiska na lase (odvisno od dolžine in debeline las).
Vsakodnevna uporaba: Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase od dolžine do konic.
Pred feniranjem: nanesite manjšo količino izdelka na z brisačo osušene lase in nadaljujte z oblikovanje. Brez izpiranja.

Sestavine (INCI):
PAEONIA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT PROPANEDIOL ISODECYL NEOPENTANOATE AQUA/WATER/EAU  CETEARYL ALCOHOL POUTERIA SAPOTA SEED BUTTER MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL ADANSONIA DIGITATA SEED OIL POLYQUATERNIUM-37 POLYQUATERNIUM-70 PARFUM/FRAGRANCE POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE SACCHARIDE ISOMERATE DIPROPYLENE GLYCOL PHENOXYETHANOL CHLORPHENESIN GLYCERIN CITRIC ACID VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED EXTRACT ALCOHOL HYDROLYZED CORN PROTEIN HYDROLYZED SOY PROTEIN HYDROLYZED WHEAT PROTEIN TOCOPHEROL PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL XANTHAN GUM SODIUM CITRATE MALTODEXTRIN CI 75470 / CARMINE SODIUM BENZOATE POTASSIUM SORBATE.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...