Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Phytokeratine Extreme, maska

Izjemno obnovitvena maska za zelo suhe, krhke in poškodovane lase, deluje tako, da obnovi in preoblikuje lase v trenutku in za dlje časa.
Več...
Pakiranje 200 ml
54,24€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: maska
Mesto uporabe: lasje
Simptom: suhi lasje, poškodovani lasje
Zdravje: vlaženje

Izjemno obnovitvena maska za zelo suhe, krhke in poškodovane lase, deluje tako, da obnovi in preoblikuje lase v trenutku in za dlje časa.

Enkratna formula ovije vsak las posebej, ga nahrani, obnavlja elastičnost in lasem povrne moč, mehkobo, prožnost in sijaj.

  • Lase popravlja odznotraj.
  • Izjemno hranljive sestavine.
  • Zmanjšuje lomljenje.
  • Povrne svilnat občutek, prožnost in sijaj.

Pozitivni učinki in rezultati:
Izjemno bogata formula je oblikovana tako, da obnovi lase in, da jih ne obteži.

Sapota maslo je dvakrat bolj bogat z omega 6 maščobnimi kislinami, kot karitejevo maslo. Sestavina se ovije okoli lasnega vlakna in preoblikuje oz. popravi še tako poškodovane lase. Lasje so nahranjeni in obnovljeni odznotraj.
Lasje ponovno pridobijo prožnost, mehkobo in sijaj. Ta izjemna maska vlaži lase, jih obnavlja in naredi sijoče.

Aktivne sestavine:
Maslo sapote je 2x bogatejši z omega 6 maščobnih kislin, kot karitejevo maslo; Lasje so mehki, zaščiteni in polni
Baobab olje: Obnavlja hidrolipidni zaščitni film; poveča prožnost in moč
Botanični Keratin: Bio-mimetični kompleks 18 aminokislin; naravni keratin identičen naravnemu lasnemu keratinu.

Uporaba:
Za normalne lase: nanesite izdelek na vlažne ali z brisačo osušene lase. Na tanke lase nanesite majhno količino izdelka in ga razporedite po celotni dolžini las, pustite da deluje 2 do 3 min nato sperite.
Za debelejše in zelo suhe lase: nanesite malo večjo količino maske in jo razporedite po celotni dolžini, ter pustite da deluje 5 do 10 min. Temeljito sperite.

Za popolno nego po priporočilih Phyto Paris, uporabite najprej Phytoelixir Subtle olje enkrat na teden.

Sestavine (INCI):
PAEONIA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT CETEARYL ALCOHOL ISODECYL NEOPENTANOATE DICETYLDIMONIUM CHLORIDE STEARYL ALCOHOL DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE AQUA/WATER/EAU POUTERIA SAPOTA SEED BUTTER DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL ISOPROPYL ALCOHOL CETEARETH-33 GLYCERYL STEARATE PARFUM/FRAGRANCE CETEARETH-20 POLYQUATERNIUM-10 RICINOLEAMIDOPROPYLTRIMONIUM METHOSULFATE ADANSONIA DIGITATA SEED OIL PANTHENOL HYDROLYZED CORN PROTEIN HYDROLYZED SOY PROTEIN HYDROLYZED WHEAT PROTEIN TOCOPHEROL PHENOXYETHANOL CITRIC ACID CAPRYLYL GLYCOL TETRASODIUM EDTA MALTODEXTRIN CI 75470 / CARMINE METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...